adr חשבונאו
משתמש רשום
וואו דבר אדיר איך לא חשבו על זה קודם. גם היצירתיות של מיכל שחשבה להקים מילון שהוא לא רק ארמי אלא גם ישיבתי ראוי להערכה רבה.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;617206:מי שמגיב כנראה שלח.
גם אני שלחתי, נהניתי מאד מהרעיון. וגם מהמסתוריות. באמת הולך לעשות מהפיכה בעולם הישיבות. כבר כיום (בעצם לא אמשיך כדי לא לחשוף מה שעדיין לא הגיע זמנו)...
נצרך לעניין כל חומר ישיבתי, כולל קיצורי מילים (שלו') ור"ת ומושגים ועוד...
שיעורים באגדות הש"ס גם יעזרו לעניין???
נכתב ע"י יערי;617123:וואי וואי זה משהו אדיר.
כדאי לשלוח רק כדי לראות מה זה הדבר הזה.
אני כבר מחכה לו שנים.
באמת הופתעתי לטובה, ואכן מהפך בעולם הישבות והכוללים, וסליחה על ההתקפות בהודעות הקודמות.
נכתב ע"י N.O;617374:אחרי ההתקפות אולי תואיל להסביר מה כל כך מיוחד בזה?
(מה יעשה מי שאין לו חבורות לשלוח...)
נכתב ע"י N.O;617390:1. מותר לי לשלוח ספרים שלא שלי?
2. לא יצא לי כ"כ להתעסק (בעבודה כמובן) עם חבורעס וכאלה...
אם הם לא רוצים לפרסם את זה איך אתה רוצה שאני יפרסם.נכתב ע"י N.O;617374:אחרי ההתקפות אולי תואיל להסביר מה כל כך מיוחד בזה?
(מה יעשה מי שאין לו חבורות לשלוח...)
נכתב ע"י מיכל123;617975:אז מה זה ?
(זה עדיין חסוי, אבל לחברי פרוג האדירים שהביאו כל כך הרבה חומר, מגיע....)
הגאון היהודי - העט הדיגיטלי שמבין אותך....
עט דיגיטלי הטוב בעולם שאפשר לכתוב בו בעברית בכל מקום שרוצים, ואח"כ להעביר את החומר למחשב הביתי, ולקבל אותו מוקלד, כמעט ללא טעויות.
בטח חלמתם פעם על האפשרות הזו - כותבים בעט דיגיטלי מה שרוצים, על כל דף שרוצים, והמחשב מזהה את הטקסט - כאילו הקלידו אותו בתוכו.
יושבים בבית המדרש, בכולל, בישיבה, בשיעור, בסמינר, בלי מחשב נייד, בלי לחפש שקע, ואפשר לכתוב בעט הדיגיטלי על דפי דפדפת - ואתה לא צריך ל ה ק ל י ד שוב את כל מה שכתבת.
אם עדיין לא רכשתם את העט הגאון, או לכל שאלה שיש לכם, אתם מוזמנים לעשות את זה עכשיו בטלפון: 050-4159705
נכתב ע"י איצה מאייר;617988:אני לא בטוח שאני לא מערבב,
אבל בעבר רשת באג פרסמה עט כזה,
והעלות שלו היתה יותר יקרה משל מחשב נייד לצורך חידושי תורה,
תתקנו אותי אם אני טועה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: