לפני שאני מתלוננת...

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
משהו לא ברור פה, הטענות לגבי פתח צוואר צר או מידה קטנה.
מה הבעיה למדוד לילד ולהחזיר במקרה שלא טוב? גם אם קונים לשנה הבאה אפשר לראות כוון.
לגבי שירות: בפעמים שנוכחתי בחנות והיו תלונות של לקוחות ראיתי שיש שירות. כמו מקרה א' לקוחה: רציתי לברר מה בקשר לחצאית פגומה שהשארתי. מוכרת: היה פגם ביצור את יכולה להזדכות.
מקרה ב': תלונה של לקוחה שבגד נקרע קצת מוכרת: אין בעיה זה קרע קטן נשלח לתופרת לקוחה: מתעקשת שזה יקרע שוב ורוצה זיכוי. נו באמת..

אסתי וויס

משתמש צעיר
אנחנו קנינו 2 שמלות לשבת ל2 בנות לפסח וזה נקרע כבר בלבישה הראשונה
ונתנו לנו לבחור בגד אחר

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אני לא מבינה למה התשובה "את הראשונה שמתלוננת"
מקפל את הזנב למתלוננת.

כשזה מה שהחברה הנ"ל ענתה לי.
נשארתי לעמוד שם ולומר "יתכן שאני הראשונה, זה לא משנה את המציאות שיש כאן פגם לא סביר"
לבסוף זוכיתי.

bbh200

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
נכתב ע"י טוליפ;n4938022:
משהו לא ברור פה, הטענות לגבי פתח צוואר צר או מידה קטנה.
מה הבעיה למדוד לילד ולהחזיר במקרה שלא טוב? גם אם קונים לשנה הבאה אפשר לראות כוון.
לגבי שירות: בפעמים שנוכחתי בחנות והיו תלונות של לקוחות ראיתי שיש שירות. כמו מקרה א' לקוחה: רציתי לברר מה בקשר לחצאית פגומה שהשארתי. מוכרת: היה פגם ביצור את יכולה להזדכות.
מקרה ב': תלונה של לקוחה שבגד נקרע קצת מוכרת: אין בעיה זה קרע קטן נשלח לתופרת לקוחה: מתעקשת שזה יקרע שוב ורוצה זיכוי. נו באמת..

ומה אם אני גרה במרחק שעתיים? בגלל זה אני לא אקנה שם? אני קונה באינספור מקומות וגם דרך הרשת בלי למדוד ולא נתקלתי בבעיות מוזרות כאלה (חוץ מחברה אחת שקניתי שם חולצות פוטר לחורף ולא היה מצב להכניס ראש של ילד)

סימי

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שריונה;n4937894:
יכול להיות שאת בהחלט צודקת!!

האם זה גם רלוונטי לאשכול של הסופר מעולמם של ילדים?

ממש לא! כמדומני זה יכול להיכלל בדיני נפשות. מה ההשוואה בכלל? וכדאי לעיין בספר שמירת הלשון- אין לי כרגע לפני, יש שם סעיף בנוגע לבעל מלאכה שאינו אמין וכדו'- מותר לומר רק אם רלוונטי לשואל, ולא סתם לספר ולהפיץ... ושוב- יש בקידי שיק גם סחורה טובה ואיכותית!

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
גם אני אכלתי אותה עם חולצה שלהם עם פתח צואר קטנטן. הילדה היתה בוכה כל פעם שהלבשתי אותה... וזה אחרי שהחלפתי פעמיים למידה גדולה יותר. יש בהחלט בעיתיות בגזרות.
לגבי מכנסי יום יום שלהם הילדים שלי חורשים אותם מעל שנה והם במצב מעולה!!!

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני נפלתי עם סט 3 חולצות של בנים שהשרוול צר בטרוף והצואר גם ענוי להלביש, מסרתי אותם לגמח...
אם הם היו יקרות הייתי רצה ומתלוננת, אבל הם היו בסוף עונה ולא הגעתי לזה עד שהם עצבנו אותי על המדף ובעב פסח עפו

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י bbh200;n4938795:
ומה אם אני גרה במרחק שעתיים? בגלל זה אני לא אקנה שם? אני קונה באינספור מקומות וגם דרך הרשת בלי למדוד ולא נתקלתי בבעיות מוזרות כאלה (חוץ מחברה אחת שקניתי שם חולצות פוטר לחורף ולא היה מצב להכניס ראש של ילד)

לא חשבתי על זה. במקרה הגעתי היום לקידי שיק, וראיתי סטנד של חולצות במבצע, הסתכלתי עליהם לראות אם יש משהו מתאים לבן שלי ובאמת נוכחתי שחלק מהחולצות טריקו עם סיומת עגולה הפתח קטן מאוד ממש לא הגיוני. לדעתי חייבים להתלונן. זה לא פגם אחרי כביסה שאפשר לטעון לצורת הכיבוס. זה ממש פגם ביצור.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה