דרוש מידע לסמן שמות על החפצים!!!

joshua

משתמש רשום
יש באהבה קטנה, תוויות לגיהוץ,
תוויות מעולות שלא יורדות בכביסה וקלות להצמדה

זה למי שבא לו מדבקות מעוצבות ויפות.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
כתבתי למוכר:
אני רוצה את דגם A10
אני רוצה שיהיה כתוב על החותמת:

כהן
0500000000
ונראה לי שהוא הבין...
זה לא יצא הפוך?
כי אנחנו הזמנו פעם וזה הגיע ישר- ז"א כשמחתימים רואים הפוך

אליש 10

משתמש פעיל
זה לא יצא הפוך?
כי אנחנו הזמנו פעם וזה הגיע ישר- ז"א כשמחתימים רואים הפוך
הוא כנראה לא כ"כ דפוק המוכר,
כתבתי לו רגיל (כמו שכתבתי למעלה)והוא עשה את זה על החותמת הפוך גם בלי שאמרתי לו וככה זה יוצא ישר על הבגד.

תהילתית

משתמש מקצוען
העניין הוא שלהורים לא אכפת
אכפת מאוד! למי לא אכפת על הרכוש שלו? אולי לילדים לא תמיד אכפת....גם תלוי בחינוך.
יש כאלה שזה מאד אכפת להם רק שאין להם כ"כ מה לעשות
לרוב ככל הדברים, תמיד יש מה לעשות.
על מטריות שחורות חייבים לכתוב שם כי זה מבלבל .אני כותבת בטיפקס עט .ואפשר להשתמש בטיפקס עט למוצרים נוספים.
על בקבוקים ומשחקים נוספים אפשר לשים דבק חשמל איכותי בצבע בהיר ועליו לכתוב בלורד ארטליין כהה.
לורד ארטליין אצלי בשימוש המון.אמנם לפעמים מתבלה ונמחק אך כל פעם אני מחדשת את הכיתוב.
בקפוצ'ונים ומעילים כותבת בעט על הטיקט שם משפחה+טלפון. או במקום אחר פנימי (לא בארטליין)
תמיד אפשר לנסות ולמצוא איך לכתוב.אבל זה דבר בסיסי וחובה מינימאלית!!!

מי כותב טלפון על העגלה שלו?
על הכובע שלו?
מעיל? חליפה? מצלמה? ארנק? (כן גם אם יש שם ת.ז. בלי טלפון יצטרכו להתאמץ הרבה כדי למצוא אותנו)

נ.ב. אני בכל השאלות האלו לא כתבתי אולי בעקבות האשכול זה ישתנה
אני כותבת על הכל הכלללללל
חבל מאוד לא לכתוב. הרבה אבידות הוחזרו כך. ומובן שרושמים גם טלפון

joshua

משתמש רשום
אכפת מאוד! למי לא אכפת על הרכוש שלו? אולי לילדים לא תמיד אכפת....גם תלוי בחינוך.

לרוב ככל הדברים, תמיד יש מה לעשות.
על מטריות שחורות חייבים לכתוב שם כי זה מבלבל .אני כותבת בטיפקס עט .ואפשר להשתמש בטיפקס עט למוצרים נוספים.
על בקבוקים ומשחקים נוספים אפשר לשים דבק חשמל איכותי בצבע בהיר ועליו לכתוב בלורד ארטליין כהה.
לורד ארטליין אצלי בשימוש המון.אמנם לפעמים מתבלה ונמחק אך כל פעם אני מחדשת את הכיתוב.
בקפוצ'ונים ומעילים כותבת בעט על הטיקט שם משפחה+טלפון. או במקום אחר פנימי (לא בארטליין)
תמיד אפשר לנסות ולמצוא איך לכתוב.אבל זה דבר בסיסי וחובה מינימאלית!!!

אני כותבת על הכל הכלללללל
חבל מאוד לא לכתוב. הרבה אבידות הוחזרו כך. ומובן שרושמים גם טלפון
נראה לי שמדבקות הרבה יותר קל מאשר ארטליין וטיפקס.
אם אין מדבקות מוכנות, פשוט מדפיסים במדפסת ביתית שם וטלפון ומדביקים על זה סלוטייפ. ברור ומחזיק לשנים. (אם מדפיסים בצורה רגילה (לא תרמית) זה נמחק, חייבים להדביק מעל סלוטייפ).
והכי טוב לקנות לבית מדפסת מדבקות. מעניין אם מישהו יודע על משהו טוב.

תהילתית

משתמש מקצוען
גם במדבקות אני משתמשת בהחלט!!! כמעט רשמתי גם אך לא רציתי לחזור על תגובות שכבר נאמרו כאן,מה העניין?
אגב לפעמים מדבקות פחות יעיל
מתקלף,נופל ועוד
נראה לי שמדבקות הרבה יותר קל מאשר ארטליין וטיפקס.
אם אין מדבקות מוכנות, פשוט מדפיסים במדפסת ביתית שם וטלפון ומדביקים על זה סלוטייפ. ברור ומחזיק לשנים. (אם מדפיסים בצורה רגילה (לא תרמית) זה נמחק, חייבים להדביק מעל סלוטייפ).
והכי טוב לקנות לבית מדפסת מדבקות. מעניין אם מישהו יודע על משהו טוב.

רבקה זקס

משתמש מקצוען
אולי הסיפור שלי ידרבן.
השבוע מצאתי באוטובוס דאפו (משחק ילדים עשוי מבד מיוחד. עולה לפחות 100 ש"ח, בדוגמאות מגוונות) לקחתי אותו כי לא פירגנתי לנהג הערבי, ותמהתי איך אאתר את בעליו.
לפתע גיליתי בקצה פיסת בד תפורה עליו, ורשום שם ומס' טלפון! התרגשתי מאד מהזכות להחזיר אבידה לבעליה, ועוד באותו היום זה חזר אליהם.

תהילתית

משתמש מקצוען
איזה מדבקות?
מדבקות שמיוחדות לזה ממכונה,הדפיסו לי כמה כאלו וכל הזמן זה נפל מהמגבעת של בעלי למשל.וגם משתמשת עם הסלוטייפ ומתחת כיתוב ע"ג נייר וזה לא עמיד למשל במים וגם יורד מאוד מאוד מהר.זו דעתי

joshua

משתמש רשום
מדבקות שמיוחדות לזה ממכונה,הדפיסו לי כמה כאלו וכל הזמן זה נפל מהמגבעת של בעלי למשל.וגם משתמשת עם הסלוטייפ ומתחת כיתוב ע"ג נייר וזה לא עמיד למשל במים וגם יורד מאוד מאוד מהר.זו דעתי
אז צריך למצוא מדבקות איכותיות. למשל בחנויות כובעים שמים מדבקות שמחזיקות טוב מאוד. נקווה שיביאו כאן באשכול דברים טובים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה