דרוש מידע לסמן שמות על החפצים!!!

אליש 10

משתמש פעיל

סבא ישראל

משתמש מקצוען
על הטלפון יש נשים ששמים מדבקה וכן על המצלמה רובם יש להם מדבקה וכן על הכובע הרבה חנויות מדפיסים שם ומספר טלפון
טלפון לא צריך. בד"כ אפשר להתקשר למישהו מהיומן אבא אמא (התכוונתי להדגיש שעדיף לכתוב את הטלפון מאשר את השם)
לי המדבקה נפלה מהכובע
מי שכותב מרוויח

joshua

משתמש רשום
מי כותב טלפון על העגלה שלו?
על הכובע שלו?
מעיל? חליפה? מצלמה? ארנק? (כן גם אם יש שם ת.ז. בלי טלפון יצטרכו להתאמץ הרבה כדי למצוא אותנו)

נ.ב. אני בכל השאלות האלו לא כתבתי אולי בעקבות האשכול זה ישתנה
זה מה שצריך לנסות לראות איך לגרום לאנשים לעשות זאת...

joshua

משתמש רשום
נקודה חשובה שצריך להכניס טוב טוב לראש!
לפעמים חושבים שיש פרטים שאפשר לפיהם לזהות. כמו תעודת זהות וכדומה. או תמונות.
תדעו לכם שבזמן אמת אי אפשר לבנות על זה.
כי המוצא הוא בן אדם עסוק. והרבה פעמים אין לו זמן כח לשבת ולעשות תחקיר... אנשים עסוקים!
ואז מניחים את זה בצד.. ובסוף זורקים את זה... או שנזכרים אחרי כמה שנים... כמה פעמים ראיתם הודעות "לפני כמה שנים מצאנו"... ואז מאוד קשה למצוא וגם כבר קניתם חדש...

כמו כן הרבה פעמים אנשים רואים אבידה ומפחדים לגעת, לא רוצים להתחייב להחזיר, וגם חושבים אולי עדיף שהבן אדם יזכר לבד שהוא שכח את זה ועדיף לא לקלקל, ופשוט משאירים את זה במקום.

אבל אם רואים טלפון - מתקשרים במקום והסיפור נסגר בתוך שניה.

אין השקעה יותר טובה מזה בחיים!

נערך לאחרונה ב:

joshua

משתמש רשום
זה הקישור שממנו הזמנתי, עולה כרגע 13 ש"ח
יש לי אותו כבר למעלה משנה, השתמשתי איתו לפחות ל30 בגדים, ובינתיים עובד מצוין.
אפשר לשים שם וטלפון כמו זה?
1689716206777.png

יהודיפשוט

משתמש פעיל
שוב ושוב רואים מודעות ומיילים שמועברים על השבת אבידה. לפעמים של חפצים יקרים מאוד.
כל כך מתסכל שהיה אפשר לפתור את זה בקלות - פשוט להחליט שכל חפץ נייד אצלנו בבית יש עליו שם וטלפון. זה כ"כ פשוט...
אולי תתנו עצה איך אפשר לגרום לאנשים להשקיע טיפה זמן ומחשבה ולחסוך לעצמם עוגמת נפש מרובה ונזקים עצומים?

אם רק היינו מוצאים את הדרך - זה היה הרבה יותר חשוב מאשר כל הלוחות והארגונים של השבת אבידה... (שהם חשובים!)

הבו עצות!
כשקיבלתי מתנה של נרתיק לטלית ותפילין חוץ מהשם שהדפיסו לי מבחוץ אז עשו לי רקמה של מספר טלפון מבפנים
זה לגבי תפילין רעיון

joshua

משתמש רשום
כשקיבלתי מתנה של נרתיק לטלית ותפילין חוץ מהשם שהדפיסו לי מבחוץ אז עשו לי רקמה של מספר טלפון מבפנים
זה לגבי תפילין רעיון
אבל לא חייבים רקמה. מספיק מדבקה פשוטה עם שם וטלפון שמדפיסים במחשב ומדביקים על השקית פלסטיק של התפילין.
אפשר להוסיף עוד מדבקות בצד הפנימי של קופסאות הפלסטיק של התפילין.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אולי באמת היה אפשר לפתור את זה ברמת בית הספר... שבית הספר פשוט יודיע שאין כזה מושג להכניס חפצים בלי שם וטלפון.

זה גם יחסוך לצוות כאבי ראש שיבקשו מהם לחפש דברים...
מכירה בתי ספר שמחלקים ביום הראשון של הלימודים לכל תלמידה 2 דפי מדבקות עם השם והכיתה (סה"כ כ-50 מדבקות)
כל התלמידות מדביקות על מכשירי הכתיבה, הספרים וכו'.
זה חוסך המון בלאגן ועוגמת נפש,
ועולה גרושים (אולי שקל לכל תלמידה. בית הספר מממן.)

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
על הטלפון יש נשים ששמים מדבקה
בשביל מה?
אם אין קוד (ברוב הכשרים אין) פשוט מתקשרים לאיש קשר הראשון (בד"כ זה "בעלי המווווושלם" או "אשתי המהממת!!!"
או אם זה של בחורים אז "אאאאבא שלי-ט"א" ו"אאאאמא היקרה" או "אאאין מנדי התותח" [=החבר הטוב]
(הרבה א', כדי שיהיה הראשון, כמובן).
מחייגים ומודיעים שנמצא הפלאפון.

joshua

משתמש רשום
בשביל מה?
אם אין קוד (ברוב הכשרים אין) פשוט מתקשרים לאיש קשר הראשון (בד"כ זה "בעלי המווווושלם" או "אשתי המהממת!!!"
או אם זה של בחורים אז "אאאאבא שלי-ט"א" ו"אאאאמא היקרה" או "אאאין מנדי התותח" [=החבר הטוב]
(הרבה א', כדי שיהיה הראשון, כמובן).
מחייגים ומודיעים שנמצא הפלאפון.
ואם תגמר הבטריה ולמוצא אין את המטען שמתאים לפלאפון הזה?

להיות בלי פלאפון זה כזה כאב ראש, שפשוט חבל...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה