התייעצות לסדר את בני ברק-פיתרון לבעית הנראות, העכברים, התחבורה ועוד

תודה לד'!!

משתמש פעיל
הייתי שמחה ממש לדעת מה הם עשו לכם שגורם לכל המילים הרעות וחוסר האהדה שלכם......!!!
לזה קוראים- שנאת חינם!!!!!!!
[ולא, אני לא בני ברקית!]
צירוף המילים "בני ברק - מצב - ניקיון - עירייה - הזנחה" בכל ווריאציה שהיא זה כמו כפתור שגורם לאנשים להתחיל לבעבע תסכול של שנים בלי להעביר אותו קודם במסננות של היגיון או הגינות

יוא"ב ארז

משתמש פעיל
אולי כל מי שלא מחבב את בני ברק פשוט יעזוב אותה לאלתר...
או שאז ייווצר מקום לכל התושבים הצפופים (ויוכלו ליישם את שלל הרעיונות שנכתבו כאן)...
או שאז העירייה תבין שהם נציגים ללא ציבור (ויצטרכו ליישב אותה מחדש בפינוי בינוי לכל העיר)

שימו לב שהרבה מהערים החרדיות צועדות באותן הטעויות שטעתה העיר בני ברק... (ביח"ד, בפינוי אשפה, במתן סיוע לתושב, וכ"ו)

שוקולד תות 143

משתמש פעיל
זה ברור שכמות התושבים הבלתי נתפסת+ גודל העיר ההזוי שווה מה שקורה עכשיו
ואין אפשרות לשנות את זה צריך רק להשלים עם זה וזהו זה!
מי שרוצה איכות חיים צריך לעבור לבית שמש אשדוד וכו
מרחבים ומדרכות מתוקנות וכו וכו בבני ברק לא יקרה!
ותמיד מגיע ראש העיר התורן ומנסה להבטיח הבטחות שעם כל הרצון הטוב אא לעמוד בהם!
אני רק מתנחמת בזה שאני לא ראש העיר... לא מקנאה בו!! :unsure:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה