לנשים > שרירים רפויים

קליין

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י יהודיתה;2144091:
בד"כ הרופא בודק את זה אחרי לידה, ואם לא אמרו לה כלום על זה אז המצב תקין.
בכל מקרה את יכולה בעצמך לדעת אם את צריכה בדיקה לפי התרגיל הבא: צריך לשכב על הגב ולהתרומם לאט אםיש בליטה חריגה בבטן תוך כדי ההתרוממות סימן שיש בעיהוכדאי שיבדקו את זה. מורה להתעמלות טובה אמורה לדעת לבדוק לא צריך ללכת לפיזוטרפיסטית.
(בעיקרון הייתי כותבת איך לבדוק את הבדיקה עצמה אבל עברתי כמה לידות מאז שלמדתי אותה ואיך אומרים-לידה לוקחת חצי מהזכרון...)

הלוואי. היה לי רושם שהרופאים שאני הייתי אצלם שמעו ממני לראשונה על המושג.
המורה שלי להתעמלות (מים, מהקופה) לא ידעה על כך, והמליצה לי לעשות תרגילים שהזיקו.
מכל אנשי המקצוע בהם נתקלתי, רק הפיזיוטרפיסטית ידעה והכירה, אז אני מעלה מודעות לזהירות הנדרשת, וכדאי לסמוך רק על מי זה תחום ההתמקצעות שלה. (לא שוללת מורות טובות להתעמלות, אבל זהירות...)

יהודיתה

משתמש פעיל
נכתב ע"י קליין;2144144:
המורה שלי להתעמלות (מים, מהקופה) לא ידעה על כך, והמליצה לי לעשות תרגילים שהזיקו.
מכל אנשי המקצוע בהם נתקלתי, רק הפיזיוטרפיסטית ידעה והכירה, אז אני מעלה מודעות לזהירות הנדרשת, וכדאי לסמוך רק על מי זה תחום ההתמקצעות שלה. (לא שוללת מורות טובות להתעמלות, אבל זהירות...)

מעניין, כי זה אחד הנושאים הבסיסיים שנלמדים בהוראת ההתעמלות, טוב לא כל מה שלומדים יודעים.. (ובמקרים כאלה זה גרוע.)

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י קליין;2144144:

ממש ככה
הרבה רופאים וכן אפ' חלק מהפיזותרפיסטיים בכלל לא מודעים לחשיבות של רצפת האגן ושרירי הבטן

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י גלבוע;2142163:
ואז המיללדת נותנת לך הוראות הפכות ממה שקיבלת בשיעור,
ואת מתבלבלת לגמרי :eek:

ממש כך !

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
לפי התגובות כאן יצאתי מבולבלת ..
נשמע כאילו יש כאן כמה מדינות עם כמה שפות , והתקשורת עדיין לא התגלתה.:D

לדעתי התשובה היותר פשוטה היא -פשוט מחלוקת ברפואה וזה נורמלי. וזה טוב שיהיה כך.:eek:

שושי סירקיס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני לא מדריכת כושר
אבל מתעמלת שנים רבות
ממליצה לך על סדרת תרגילי כושר מדיסקים
אם את לא הולכת למכון...יש הרבה של גיין פונדה והם מעולים.
אם תרצי פני אלי באישי ואשלח לך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה