נכתב ע"י A.Y.K;879845:ב"ה אני שמח לעזור, עם התוכנה הזאת זה חיים קלים.
לא הבנתי איך להשתמש בתוכנה?
נגיד נכנסתי לאתר הזה ובחרתי קטגוריה של חבילות.
מה אני עושה עכשיו?
מה בוחרים בתוכנה?
ADD NEW?
ואז מה?.
HELP ME
נכתב ע"י A.Y.K;879845:ב"ה אני שמח לעזור, עם התוכנה הזאת זה חיים קלים.
נכתב ע"י A.Y.K;879854:עיין הודעה 32 34
נכתב ע"י אפרת 12213;877579:האם יש לתמונות זכיות יוצרים?
נכתב ע"י אוהב0ישראל;877583:מסתבר מאוד שכן
נכתב ע"י MV25;877679:למה שלא?
הרבה קבצים שם הם חינמיים, ואם יש ספק והקובץ שאת רוצה הוא לצרכים מסחריים את פשוט שולחת להם שאלה בדוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אם זה חינמי או לא וקישור לקובץ.נכתב ע"י ragua;879858:בטוח שיש זכויות יוצרים?.. אז למה להשתמש באתר?...
נכתב ע"י *לאה;879892:הרבה קבצים שם הם חינמיים, ואם יש ספק והקובץ שאת רוצה הוא לצרכים מסחריים את פשוט שולחת להם שאלה בדוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אם זה חינמי או לא וקישור לקובץ.
ישנם הרבה אתרים כאלה שאפשר להוריד מהם קבצים, חלקם חינמים וחלקם צריכים אישור שימוש או בתשלום, כמו זה למשל:
http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=search&w=1&txt=Chrysanthemum&p=1
נכתב ע"י נירוש;880874:אני כבר כמה שעות מנסה להוריד מהאתר הזה ולא מצליחה, התקנתי את הפלש ובגוגל כרום בכלל לא קיימת האופציה להורדה כשלוחצים על הכפתור הימני, באקספלורר זה נותן אך בתכלס לא יורד כלום,
הבו לי עיצה, מישהו/י הסתבך ובסוף הצליח/ה?
אם כן עדכנו אותי!
תודה רבה
אם את חסומה תבקשי שיפתחו לך גם את קישורי המשנה ולא רק את האינדקס/הראשי.נכתב ע"י נירוש;880874:אני כבר כמה שעות מנסה להוריד מהאתר הזה ולא מצליחה, התקנתי את הפלש ובגוגל כרום בכלל לא קיימת האופציה להורדה כשלוחצים על הכפתור הימני, באקספלורר זה נותן אך בתכלס לא יורד כלום,
הבו לי עיצה, מישהו/י הסתבך ובסוף הצליח/ה?
אם כן עדכנו אותי!
תודה רבה
נכתב ע"י *לאה;880880:אם את חסומה תבקשי שיפתחו לך גם את קישורי המשנה ולא רק את האינדקס/הראשי.
בשמחה, עד כמה שזכור לי התמונות שמסומנות בחצי עיגול לבן הן חינמיות אבל צריך לבקש רשות מהיוצר(יש קישור ליוצר מתחת לכל תמונה)נכתב ע"י חיוך;880768:לאה, תודה רבה!
היה בקישור ששמת של SXC תמונה שחיפשתי, וכבר חיפשתי באתר הזה, ופתאום עכשיו אני מגלה את התמונה,
יש תמונות ב SXC שהן לא חינמיות לחלוטין?
תודה רבה רבה !!
זה קורה לכמה חברים כאן, אולי זה קשור לדפדפן שלך, כדאי להתייעץ עם טכנאי.נכתב ע"י נירוש;880892:אני לא חסומה, אני רואה הכל רק לא מצליחה להוריד, גם האופציה של תמונה תמונה לא פועלת על כל הקבצים
מוזר...לא ניתקלתי בשום תקלה מהסוג הנ"ל, אצלי היא מורידה פיקס, בלי שום בעי'ה...נכתב ע"י sara100;881235:גם אני התקנתי את התוכנה.
בכרום לא רואים אותה... והיא לא מורידה...
באקספלורר יש אותה אבל היא תוקעת את האינטנרט ונותנת קריאה שהדף שוחזר, ואח"כ תוקעת את הדפדפן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: