???גם מתלבטת על שאלה זו
זה מה כדאי רק בשביל שימוש בבטא פוטושופ
?
אודה לתגובתכם
???גם מתלבטת על שאלה זו
זה מה כדאי רק בשביל שימוש בבטא פוטושופ
?
אודה לתגובתכם
זה באמת האופציה היחידה?אם זה המחיר אז:
ראיתי פעם אשכול על זה (לא מוצא כרגע) שניתן לקנות רישיון לתוכנה דרך אדובי טורקיה ואז המחיר מעודכן ללירה טורקי שיוצא כחצי מחיר.
אפשר להשתמש בתרגום אתרים של גוגל להבין מה קורה שםAdobe: Yaratıcılık, pazarlama ve belge yönetimi çözümleri
Adobe dijital deneyimlerle dünyayı değiştiriyor. Müşterilerimizin içerik ve uygulama oluşturmalarına, sunmalarına ve optimize etmelerine yardımcı oluyoruz.www.adobe.com
רק שהמחיר הטורקי נשאר רק אם לא משנים לאזור ישראל עד אחרי הקניה כלומר שיש לשלם בכרטיס אשראי במטבע טורקי (עובד בכל כרטיס אשראי בינלאומי).
האופציה הרשמית היא דרך האתר של אדובי תוך כדי בחירת מיקום ישראל שאז המחיר רגיל והשפה עברית. הרעיון הנ"ל הוא לרכוש את התוכנות דרך אתר אדובי במיקום טורקיה ולשלם במטבע טורקי וכך יוצא מחיר זול בהרבה.זה באמת האופציה היחידה?
מצטרפת לשאלהיש משהו שיש לה נט פרי ופוטושופ בינה מלאכותית עובדת לה?
מצטרפת גם כןמצטרפת לשאלה
??? זה יעזור לי מאוד!הי
תודה רבה
האם כרגע זה אפשר לעבוד בפוטושופ עם הבינה?
בנטפרי?
יש לי תוכנות פרוצות
התקנתי את הפוטו שופהי
באמת גם אני התקנתי היום את הפוטושופ בינה מלאכותית וכל מה שאני מבקשת ממנו לעשות נשלח לבדיקה ולא חוזר משם משום מה, ממש הזוי הדבר הזה, ואם בא לי לעשות לתמונה משפחתית בינה מלאכותית, זה לא הגיוני שיחסמו את זה.
יש משהו שיש לה נט פרי ופוטושופ בינה מלאכותית עובדת לה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: