אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
שלחתי לך מייל.
אשמח לחוות דעתך על הצלם יעקב גרוס במייל 5790281 גימייל.כן בגדול אבל יש כמה נקודות שחשוב לדעת.
אם תכתבי כתובת מייל, אני אוכל לפרט.
שלחתי לכם מייל.
אני מסכימה ובהתחלה אני כתבתי את הכל באשכול הזה, אבל אח"כ לא הייתי בטוחה בעצמי שזה בסדר לכתוב פה, ולכן שאלתי רב וככה הוא אמר לי לעשות.בעבר אני גם ביררתי אצלך עליו.
היה נשמע שיש משהו דרמטי שהפריע לך, כמעט ירדנו ממנו בגלל התגובה שלך בפרוג אבל בסוף כן פניתי אלייך בפרטי לשמוע מה והופתעתי שהיה מדובר במשהו מינורי ממש והכי לא בעייתי {מסוג הדברים שחופשי תכתבי פה כי אני למשל לא רואה בזה בעיה}.
אז קחי בחשבון שסגנון התגובה המסתייגת שלך קשוח מידי, לא משקף ועושה לו עוול.
מעונינת לשמוע בפרטי est1500 שטרודל ג'מילאנחנו לקחנו את יעקב גרוס ממש לאחרונה. מי שמתעניין עליו מוזמן לפנות אלי בפרטי.
התכוונת פרטי התקשרות?יש למישהו פרטים של יעקב גרוס?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: