כללי למרכז או לא למרכז - זאת השאלה

צבי999

משתמש רשום
שלום.

מצורפים שני קבצים עם דוגמה לעימוד. באחד מהם ממורכזות השורות האחרונות של כל פסקה ובאחר לא.

הבעיה היא שיש בעמוד מספר מוקדים - ציוני הפסקאות הממורכזים, הביאורים בתחתית שמיושרים לימין, וביאורי המילים בצדדים.

לא יודע מה עושה יותר סדר בעין - מרכוז שורות או יישורן לימין.

אשמח בחוות דעתכם.

תודה.

(וכן, שמתי לב שהעיצוב של האות א' בביאור למטה התפספס, תודה)

קבצים מצורפים

• יש לך כנפי רוח2.pdf
    KB 114.8 · צפיות: 44
  • יש לך כנפי רוח1.pdf
    KB 115.1 · צפיות: 16

nili

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
רק ישור לימין, קריא ומסודר יותר לעין
בהצלחה רבה!!!

עמירם יוסף

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
ישור לימין בלבד

צבי999

משתמש רשום
תודה רבה.

אשמח בחוות דעת נוספות.

(בערך 70 צפיות בינתיים. אפשר לעשות הסכם שאפילו רק אחד מעשרה גם יביע דעה?... :) )

פיסטוק

משתמש רשום
נכתב ע"י צבי999;800004:
תודה רבה.

אשמח בחוות דעת נוספות.

(בערך 70 צפיות בינתיים. אפשר לעשות הסכם שאפילו רק אחד מעשרה גם יביע דעה?... :) )

תסתכל כמה צפיות יש לקבצים.
מעטים האנשים שטורחים להוריד קובץ כדי לחוו"ד.

כמוני למשל : )

צבי999

משתמש רשום
נכתב ע"י פיסטוק;800009:
תסתכל כמה צפיות יש לקבצים.
מעטים האנשים שטורחים להוריד קובץ כדי לחוו"ד.

כמוני למשל : )

כן, אני מודע לכך (רק באמת לא שמתי לב לציון הנפרד של מספר צפיות בקבצים), למרות שלא לגמרי מבין - זה כמעט לא דורש מאמץ נוסף להוריד את הקובץ.

חשבתי להעלות JPG אבל מדובר במספר עמודים בכל דוגמה, כך שלא ממש רלוונטי.

בקיצור - אם מישהו יעשה את המאמץ הנוסף וגם יוריד את הקבצים, אודה מאוד.

צבי999

משתמש רשום
נכתב ע"י במבה לולו;800026:
בודאי שליישר ימינה.

העימוד ממש נעים ומאיר! יישר כח! איזה פונט זה?

תודה רבה.

גוף הטקסט באשר של פונטביט (אם לדקדק - גוף הטקסט באשר רגיל אופן טייפ מורחב, והפתיח באשר כבד אופן טייפ סטנדרטי)
ביאורי המילים בצד ברפורמה של פונטביט רגיל ומדיום מוצר ל 90% (יש לפונטביט גם רפורמה מוצר, אבל לא ברשותי)
ביאורי התחתית בקטיפה של פונטביט רגיל וכבד נטוי.

("כמה גדולים מעשי חייא" נאמר בגמרא על ר' חייא שזרע בעצמו פשתן, הכין ממנו מלכודות, צד בעזרתן צבאים, ומעורם הכין חומשים ללמד תשב"ר.
(להבדיל...) אינני מעצב במקצועי, אלא מלקט ועורך הספר הזה, אבל נורא כיף לי שאני גם מעצב אותו בעצמי (כמה שעות הקדשתי עד שהצלחתי לכתוב מאקרו בוורד שהופך הערות סיום במסמך לביאורי מילים בצד הטקסט... :)))

N.O

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יפה מאוד! יישור לימין :)

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י צבי999;800039:
תודה רבה.

גוף הטקסט באשר של פונטביט (אם לדקדק - גוף הטקסט באשר רגיל אופן טייפ מורחב, והפתיח באשר כבד אופן טייפ סטנדרטי)
ביאורי המילים בצד ברפורמה של פונטביט רגיל ומדיום מוצר ל 90% (יש לפונטביט גם רפורמה מוצר, אבל לא ברשותי)
ביאורי התחתית בקטיפה של פונטביט רגיל וכבד נטוי.

("כמה גדולים מעשי חייא" נאמר בגמרא על ר' חייא שזרע בעצמו פשתן, הכין ממנו מלכודות, צד בעזרתן צבאים, ומעורם הכין חומשים ללמד תשב"ר.
(להבדיל...) אינני מעצב במקצועי, אלא מלקט ועורך הספר הזה, אבל נורא כיף לי שאני גם מעצב אותו בעצמי (כמה שעות הקדשתי עד שהצלחתי לכתוב מאקרו בוורד שהופך הערות סיום במסמך לביאורי מילים בצד הטקסט... :)))

עימוד מאד יפה. ועוד בוורד!! (למה באמת?)
מ"מ לדעתי כדאי להמעיט בפונטים שונים. כעת יש שלושה פונטים שונים בעמוד. וזה הרבה.
הייתי עושה באותו פונט הטקסט הרץ וההערות. אף שזה אולי יאלץ להחליף את הפונט. אני מסופק אם אשר קריא בקטן.
אולי במקום זאת תשנה גם את הערות הצד לקטיפה. או את שניהם לפונט אחר.

גולד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד יפה מאוד
יישור לימין נראה יותר טוב. (גם הממורכז טוב מאוד)

ציפור שיר

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מאד יפה!!
לדעתי ישור לימין
וגם 3 פונטים לעמוד זה לא יותר מדי?

צבי999

משתמש רשום
תודה לכולם.

באמת התלבטתי לגבי מספר הפונטים.

רציתי בידול כלשהו בין סוגי הביאורים, ונראה לי שרפורמה וקטיפה הם מספיק נייטרלים בשביל לא להעמיס, וכן להוסיף איזשהו עושר לעיצוב.

צירפתי גרסה עם ביאורים בקטיפה בלבד.
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• יש לך כנפי רוח3.pdf
    KB 101.1 · צפיות: 41

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה