מידה ?למסירה פראק
נלבש כמה ימים בודדים לפני 4 שנים
50מידה ?
אם מנוחי מ לא רוצה, ביתד פורסם היום על גמ"ח לפראקים שמחפשים פראקים שנלבשו פעמים בודדותלמסירה פראק
נלבש כמה ימים בודדים לפני 4 שנים
זה עובד גם ללא סוללה ע"י חיבור לחשמל?
אשמח מאוד . תודה!!!למסירה 2 ג’קטים של אנגלס
מידה 18m ו4 שימש לגיל 3 ו5צפה בקובץ המצורף 1610245
אפשרי תמונות?יש לי למסור כמה שמלות חגיגיות במיוחד, לנערה נמוכה.... (גובה 1.40) נלבשו פעמים בודדות עלו טבין ותקילין!
אם יש מישהו שמעונין אעלה תמונות.
רלוונטי ?למסירה בבית שמש/בני ברק/אלעד/ירושלים:
2 חליפות טוקסידו כמו בתמונה מתאים למבוגרים לתחפושת קוסם, שוער וכדו' מידה 52-54 חדשות לא נלבשו כלל.
2 תחפושות חייל אנגלי לגיל 6 ו-8 מכנסיים רחבות השתמשנו בעיקר רק בחולצות, משומשות מצב שמתאים יותר למשחק
יש לי למסור כמה שמלות חגיגיות במיוחד, לנערה נמוכה.... (גובה 1.40) נלבשו פעמים בודדות עלו טבין ותקילין!
אם יש מישהו שמעונין אעלה תמונות.
אפשרי תמונות?
אשתדל ממש להעלות מחר בערב.אשמח
אשמח לקבל תמונות מהבגדים החגיגיים לנערה נמוכה. תודה
תודה ענקית. את בטח יודעת כמה קשה למצוא בגדים יפים במצב כזה. תזכי למצוות.אשתדל ממש להעלות מחר בערב.
בהחלט!תודה ענקית. את בטח יודעת כמה קשה למצוא בגדים יפים במצב כזה. תזכי למצוות.
רלוונטי??למסירה ראוטר D-link. נרכש דרך אינטרנט רימון. בבית שמש.
יש לנו תנור בקו שני תאים בשימוש פעמים בודדות כחדשמחפשת תנור אפיה עם כיריים במצב מעולה (יד שניה)
במחיר סביר
אמור להיות לימחפשת בנרות את הספר מודעות של מרים אדהאן
אני יכולה לשלם עליו
אשמח מאד עם למישהו יש
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: