אני מעונין אם זה עדיין אפשרי אשמח
מצרפת עוד רשימה, חלק כבר לקחו, תכתבו לי במה אתם מעוניניםאני מעונין אם זה עדיין אפשרי אשמח
עדיין פה, יש לי 2 מהדורות, לא בטוחה שסט שלם, יכולה מחר לכתוב בדיוק מה יש לי פהמעוניין באנציקלופדיה התלמודית (ברשימה הראשונה)
לקחו כבר? (מסתבר שכן...)
בכמה ספרים בערך מדובר, יש לי שלי בשעות הבוקר לאזור גאולהאם יהיה לך שליח לירושלים אכתוב לך מה לשלוח לי
יש לי 2 מהדורות מחלק ראשון עד שישי (לא יודעת אם זה הכל או לא)מעוניין באנציקלופדיה התלמודית (ברשימה הראשונה)
r5806167איך ניתן ליצור קשר?
אחים גרויס, הם גודל 30*21 (חסר חומש במדבר - יש לי קטן יותר במדבר של שי למורא)המקראות גדולות איזה הוצאה הם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: