יתאים לך ספרי תורה?
כןעדיין רלוונטי הספר תורה?
זה לא שלי, ויש 2 כאלו- לתאומים, באזור גיל 4 פלוס. (מניחה שגמיש בגודל, כי זה לא בגד מדויק)
יש מצב שאת שולחת לי למייל תמונה ?זה לא שלי, ויש 2 כאלו- לתאומים, באזור גיל 4 פלוס. (מניחה שגמיש בגודל, כי זה לא בגד מדויק)
לבן הסתדרתי, תודה רבהלבת?? יש לי שמלה + קשת
אשלח יותר מאוחריש מצב שאת שולחת לי למייל תמונה ?
221YOKRAאין לכתוב כתובת מייל
@=#
תודה רבה רבה
הסתדרתי, תודה רבה רבה!מה הכוונה מכנס? יש לי מכנס אדום אם את רוצה (אני תפרתי לו רצועות מגומי צהוב, חולצה שחורה, הוספתי קשת עם קרניים, זנב מאחורה , גרביון שחור ועטפתי את הנעליים בבד צהוב)
יעזור לך?
אפשר תמונה?
למייל shtime20אין לכתוב כתובת מייל
תודה
יש מצב שאת שולחת לי למייל תמונה ?
221YOKRAאין לכתוב כתובת מייל
@=#
תודה רבה רבה
תודה שלחתי לך מייל שכבר הסתדרתישלחתי
תכתבי מייל
כתבתי לך בפרטיתכתבי מייל
לבת?? יש לי שמלה + קשת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: