במצב מעולה ב3,900ש"ח בלבד. אפשרות לקניית מקצבים משובחים ביותר בתוספת תשלום.
יוני קאהן 0548482363
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יוני קאהן 0548482363
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קיבלת מתנה מקול חי לקנות אורגן חדש ?במצב מעולה ב3,900ש"ח בלבד. אפשרות לקניית מקצבים משובחים ביותר בתוספת תשלום.
יוני קאהן 0548482363
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי לקוח רציני להביא לךבמצב מעולה ב3,900ש"ח בלבד. אפשרות לקניית מקצבים משובחים ביותר בתוספת תשלום.
יוני קאהן 0548482363
ענקקקקקקקקקקקיבלת מתנה מקול חי לקנות אורגן חדש ?
בעז"ה פשוט זה גם ביד 2יש לי לקוח רציני להביא לך
אני פשוט לא תופש אותו ברגע זה.
אבל זה 'תפוס' לי....
תגיד יוני, האורגן הזה טוב לנגינה יפה בבית וקומזיץ עם חברים ?במצב מעולה ב3,900ש"ח בלבד. אפשרות לקניית מקצבים משובחים ביותר בתוספת תשלום.
יוני קאהן 0548482363
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצויין לזהוכן לארועים קטנים כמו שבע ברכות, שמחת בית השואבה בקטנה, או שזה אורגן בסיסי מדי ?
כלומר שיש לו אפשרויות של וריאציות של מקצבים ומעברים ואפקטים שאפשר לשלב תוך כדי נגינה ?מצויין לזה
ברורכלומר שיש לו אפשרויות של וריאציות של מקצבים ומעברים ואפקטים שאפשר לשלב תוך כדי נגינה ?
אז איזה חסרונות יש לו שבגלל זה אי אפשר לנגן איתו בארועים גדולים ? (כמו חתונה וכדומה)ברור
אורגן מצוין לזיצים וכדו'. גם קל לנשיאה, גם זול, סאונד קרוב מאד לPA1000.תגיד יוני, האורגן הזה טוב לנגינה יפה בבית וקומזיץ עם חברים ?
וכן לארועים קטנים כמו שבע ברכות, שמחת בית השואבה בקטנה, או שזה אורגן בסיסי מדי ?
מה איתך...יש לי לקוח רציני להביא לך
אני פשוט לא תופש אותו ברגע זה.
אבל זה 'תפוס' לי....
איך האפשרויות שלו ?אורגן מצוין לזיצים וכדו'. גם קל לנשיאה, גם זול, סאונד קרוב מאד לPA1000.
זה תלמיד שלי (בחור ישיבה, בלי פלאפון)מה איתך...
בגדול ההבדל המשמעותי ביותר זה הסאונד שבאירוע גדול צריך להיות ברמה מאד גבוהה שלא חייבים בכל זיץ/בר- מצווה/אירוסין, חוץ מזה הרוב פיצ'יפקעס' שאפשר להסתדר בלעדיהם ולהשיג תוצאות מספקות בהחלט!אז איזה חסרונות יש לו שבגלל זה אי אפשר לנגן איתו בארועים גדולים ? (כמו חתונה וכדומה)
כלומר אתה אומר שאפשר לנגן עליו וזה יהיה מאד יפה כמעט כמו הPA4 (רק בלי הפיצ'פקעס)בגדול ההבדל המשמעותי ביותר זה הסאונד שבאירוע גדול צריך להיות ברמה מאד גבוהה שלא חייבים בכל זיץ/בר- מצווה/אירוסין, חוץ מזה הרוב פיצ'יפקעס' שאפשר להסתדר בלעדיהם ולהשיג תוצאות מספקות בהחלט!
אני איתךובכלל, צריך לפתוח כאן אשכון על ההפסדים הכספיים של שלושת השבועות שחל בקורונה
אני מתפרנס רק ממוזיקה, וכרגע אני בודד בעולם, מובטל ומשועמם, אין כסף - - -
אוי, טאטע, מאין יבוא עזרי????!!!!!!
יש מישהו שמזדהה איתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: