אבא שלי קנה לי אותו חדש ממרום כלי נגינה ממש לפני חנוכה (זה היה האחרון שם לא בכדי אמרו "כל עכבה לטובה" אני מהקיץ רציתי אותו מאוד ואז הוא עלה 7800 אבל בסוף הוצאנו אותו ב6000 כולל נרתיק סטנד כפול פאדל וסטים וגם שתי כבלים של הגברה {פשוט רציתי לשתף})עדיין אקטואלי.
את האמת אני כבר שנים עם קורג עד לא מזמן היה לי את הpa500 המזרחיסיבת המכירה היא אחת. שנים (15) הייתי עם ימהה ובאיזה שהוא שלב אמרתי- צריך לגוון. ניסיתי לעבור לקורג, אבל טכנית- לא הסתדרתי עם הכלי בשום צורה.
דווקא ניסיתי מאוד, ישבתי עליו וניסיתי להבין וללמוד אותו, אבל זה פשוט לא תפקד, לא זרם.
אז בסוף התייאשתי, חזרתי לימהה (טיירוס) ועכשיו אני מנסה למכור את הכלי.
מצבו הפיזי מעולה, יש בו גם מקצבים שהכניס לי הניק @דוד מרדכי והוא באמת נשמע טובבב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: