תוציאי נסח מרוכז של כל הבניין מהאתר של משרד המשפטים.ובטח בטאבו ניתן לברר את זה , אבל איך אני נגשת לטאבו ?
אין כללים.שאלת השאלות, בדרך כלל זה שייך לכל הדיירים
אפשר להוציא נסח טאבו ב15 ש"ח באתר:ובטח בטאבו ניתן לברר את זה , אבל איך אני נגשת לטאבו ?
למה דרך פה?תוציאי נסח מרוכז של כל הבניין מהאתר של משרד המשפטים.
https://home.tabu.co.il/דפי-מוצר/נסח-טאבו.aspx?gclid=CjwKCAiAqt7jBRAcEiwAof2uKw6N6G1DMMqjezXmFbViPtqGMCW0iaLzcOSK-KaIfClHXEcgjkeQ4hoCQqsQAvD_BwE
לפי החוקהגג שייך לחברה
מה פתאום, זה לא בבעלותו! זה שייך לדירה מס' 2 (שרק במקרה זה הבן שלו...)לפי החוק
לקבלן אסור להשאיר לעצמו שום שטח בבעלותו...
אבל הקבלנים עושים את זה
הוא יכול לעשות קומבינה ולא לשייך לאף אחד אחר
בניינים באשדוד, לפני 20-25 ש' הקבלן העניק את הגג במתנה לקומה העליונה.פעם יותר היו משייכים לכל הדיירים, וכיום בד"כ זה צמוד לדיירי קומה עליונה, ואם הקבלן תכנן לבנות עוד קומות הוא יכול לעשות קומבינה ולא לשייך לאף אחד אחר. בכל מקרה כדאי לבדוק.
במידה והגג מוצמד לדירה מסויימת הדבר אמור ליהות מצויין בנסח הטאבו.ובטח בטאבו ניתן לברר את זה , אבל איך אני נגשת לטאבו ?
???????????????המד"א
המרא דאתרא???????????????
שוב מי יש את בית דין האשכנזי והספרדי שפוסקים די הפוך בענינים אלוהמרא דאתרא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: