מחפשת תחפושת של איש הצלה לגיל 6 (אזור נתניה)
כן, אבל לא מקצועיתעוד לא. יש לך?
איזה מידה הכבשה?משכירה את התחפושת כבשה הממת הזו ב- 100 ש''ח כמו חדשה! (עלתה לי 240 ש''ח באמזון) תפרתי לה אוזנים אותו הגוון - היתה פשוט מושלמת כוללת בגד כמו פוף עשיר ונפוח +כיסוי לרגליים+כובע+אוזניים.
יש לי חוץ מזה אחות תינוקת בצבע וורוד אי אפשר למצוא כזו.. (עם כל האביזרים שמלה+שכמיה+קשת/סרט לשיער+תיק+ תפרתי מאחור אדר - אני ד' רופאך - משכירה ב- 40 ש''ח - יש לי גם לאחות הגדולה מידה 3-4)
ויש לי גם יפנית - מוכרת ב- 30 ש''ח
מבני ברק
אם רלוונטי צרי קשר- dz0548485680
מאיפה את אני רוצה ויש לך גם רעיון או איפה אפשר למצוא שמלה לבוב בצ שנתיים?יש לי למכירה
2 זוגות של צמות ב-20 ש"ח
לתחפושת בובה
מאיפה את?כן, אבל לא מקצועית
בני ברקמאיפה את אני רוצה ויש לך גם רעיון או איפה אפשר למצוא שמלה לבוב בצ שנתיים?
התחפושת כוללתלהשכרה ב100 ש"ח
תחפושת מנגנת מבית סופר שיין במידה 10-12
התחפושת חדשה נלבשה שנה אחת בלבד!
0556721461
יש לי כזו בול במידה של שושי זוהר נקנתה ב- 160 ש''ח מוכרת ב- 60 מהממת כמו חדשהמחפשת להשכיר/לקנות/להלוות תחפושת מלחית לילדה בת שנתיים וחצי.
תודה. אני מחפשת בסגנון אחר.(סט למלחים של הבנים שלי)יש לי כזו בול במידה של שושי זוהר נקנתה ב- 160 ש''ח מוכרת ב- 60 מהממת כמו חדשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: