משכירה את התחפושת כבשה הממת הזו ב- 100 ש''ח כמו חדשה! (עלתה לי 240 ש''ח באמזון) תפרתי לה אוזנים אותו הגוון - היתה פשוט מושלמת כוללת בגד כמו פוף עשיר ונפוח +כיסוי לרגליים+כובע+אוזניים.מחפשת תחפושת לתינוקת בת שנה וחצי
למי יש??
יש לי נסיכה לגיל 4 וכלה לגיל 5מחפשת תחפושת לבת 4 - כלה או נסיכה או כל שמלה מתנפחת, להשכרה או למכירה
גם אני מחפשת אסטרונאוט לגילאי 4 ו 6
הסתדרת?מחפשת מצלמה לתחפושת צלמת
יש לי לתת לך בשמחה (למתנה)זקוקה בדחיפות לתחפושת של נסיך לתינוק בן 2 חודשים בערך (לא צריכה איזה נסיך בסטייל אלא רק שיראה משהו מלכותי)
אשמח אם למישהי יש ותוכל להשאיל או להשכיר לי בזול.
וכן לתחפושות ליצנים לבנים בגילאי 5 ו7
עוד לא. יש לך?הסתדרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: