דגים למי יש מתכון טוב של סלומון עם פירורי לחם

היפי

משתמש פעיל
כמה אפשרויות:

דבש וחרדל - בכמות שווה
או מיונז מתובל במלח, גבישי שום ופפריקה מתוקה
או מיונז עם אבקת מרק בצל
למרוח על הפילה, לפזר מעל פירורי לחם (עדיף קלויים) - ולאפות 20 דקות ב- 180 מעלות.
 

שקדי

משתמש מקצוען
כמה אפשרויות:

דבש וחרדל - בכמות שווה
או מיונז מתובל במלח, גבישי שום ופפריקה מתוקה
או מיונז עם אבקת מרק בצל
למרוח על הפילה, לפזר מעל פירורי לחם (עדיף קלויים) - ולאפות 20 דקות ב- 180 מעלות.
מומלץ לערבב עם הפירורים שמן זית ושמיר
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מתכון מעולהה:

שליש כוס שמן
רבע כוס סוכר
רבע כוס חרדל
שלוש כפות חומץ
ארבע שיני שום
חצי כפית פפריקה
לערבב לרוטב

חצי מטבלים את הדג ומצפים בפרורי לחם מתובלים.

החצי הנותר מחממים על הפלטה ומגישים חם לצד הדג או מעליו
 

חני בצ

משתמש רשום
קטשופ, מיונז וקצת חרדל
מורחים טוב טוב על הדג, מפזרים פירורי לחם ואופים
 

מריםהצדיקה

משתמש פעיל
הכי טעים -
שמן מערבבים עם מיונז ושום כתוש מלח פלפל
מורחים על הדג ומעל מפזרים פירורי לחם
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ממליצה מאד לחמם את הדג בתנור לפני הסעודה ורק אז לפזר פירורי לחם
כך הם לא נרטבים.
 

בית חדיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שמה חרדל דבש מיונז ושום כתוש
מפזרת מלמעלה פ.שחור גרוס
אופה 15 דק' מכוסה
5 דק' נוספות ללא כיסוי ומפזרת את הפירורית זהב עם שומשום
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון מעולהה:

שליש כוס שמן
רבע כוס סוכר
רבע כוס חרדל
שלוש כפות חומץ
ארבע שיני שום
חצי כפית פפריקה
לערבב לרוטב

חצי מטבלים את הדג ומצפים בפרורי לחם מתובלים.

החצי הנותר מחממים על הפלטה ומגישים חם לצד הדג או מעליו
תודה לך
מתכון מוצלח ביותר
 

בלוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מורחת על הדג מיונז עם פלפל שחור מלח שבבי בצל ושום כתוש/גבישי שום
מעל מפזרת פרורי לחם בנדיבות
אופה לא מכוסה
יוצא ממש טעים!!
 

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
מתכון מושלםםם (בדיוק גם היום הכנתי אותו):
מכסים את תחתית התבנית בשכבת פירורי לחם
מעל מכסים בשכבה של פרוסות עגבניה
מעל - שכבה של בצל מטוגן
מניחים את הסלמון - שטוף כמובן, מפלפלים, ממליחים, מתבלים....
מכסים בשכבה של בצל מטוגן
שכבה נוספת של פרוסות עגבניה
שכבה נוספת של פירורי לחם
מכסים בנייר כסף ואופים
טעיםםםםם
 

מירי צלמת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
רוצה ממש להשקיע?
להדות
בצל
פלפלים ב 2 צבעים.
לשטוח בתבנית תנור
להכין תערובת של שמן מטובל בפפריקה פלפל מלח
וכן תערובת של פרורי לחם שומשום-משדרג במראה פפריקה פלפל מלח
טובלים כל פרסה בשמן מכל הצדדים
ואח''כ בפרורי הלחם היטב כל הצדדים
מניחים על הירקות
אופים ב180-200 כ 20ד
יוצא מושלם במראה ובטעם!
 

ט.ט.ט.

סוכנת ביטוח
מנוי פרימיום
מתכון מושלם לסלומון עם ציפוי אבל בלי פרורי לחם מצאתי בכיכר השבת.
זה סלומון בציפוי אגוזים ופטרוזיליה.
הכנו את זה לסעודת פורים. חתכנו מכל פרוסת סלומון חתיכה יפה ואת החלק הדק שמרנו בצד ואחר כך עשינו ממנו שושנים בתוך מאפינס ותיבלנו קצת שונה יותר מתוק והגשנו בסעודת שבת.
היה מדהים!!
 

אמא גאה

משתמש מקצוען
יוצרי ai
מתכון מוצלח במיוחד שתמיד מבקשים אח"כ את המתכון-
מערבבים דבש וחרדל (אני שמה 1/3 חרדל ו2/3 דבש), מורחים על הדג, ומפזרים מעל פירורי לחם ופקאן סיני גרוס, ואופים.
יוצא מעדן!
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סלמון בפנקו יפני וקרם פלפלים קלויים.
1 קילו סלמון פילה, מסומן לפרוסות.(חותכים אבל לא ממש עד הסוף, יותר קל בסוף לפזר עליו את הכל)
2-5 פלפלים אדומים תלוי בגודל, קלויים בתנור עד לחריכה קלה.
מועכים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון או במוט.
מוסיפים כמה שיני שום, מיץ לימון, חתיכת פלפל חריף. מלח ופלפל לפי הטעם,
אפשר קצת פפריקה מעושנת איכותית.
מזלפים שמן זית עד להכפלת הנפח.
מניחים את הדג על מצע של פטרוזיליה וכוסברה קצוצים גס.
מורחים את הקרם שנוצר על הדג.
מכסים כל פרוסה בפנקו יפני איכותי. (של פרג ומאסטר שף לא איכותיים בעיני)
מזלפים או מרססים שמן זית על הפנקו מלמעלה, וקצת בתבנית.
מכניסים לאפייה למשך כשמונה עד עשר דקות. שימו לב לא לחרוך את הפנקו.

פנקו איכותי לא מאבד כמעט את הפריכות שלו בחימום.
לעומת פירורי לחם שנהפכים לבצק עיסתי לא נעים ולא טעים.
 

מ. י.

משתמש מקצוען
הכי מוצלח:
מעט שמן זית, חרדל, מלח ופלפל שחור.
לקלות במחבת כמה דקות פירורי לחם עם אבקת שום ולפזר על הדג.
בתבנית מסביב לדגים לשפוך מיץ תפוזים

ולאפות ללא כיסוי וגם אח"כ בחימום לא לכסות (כדי שהפירורים לא יתרטבו)
 

פ. גינזבורג

זוצית ירושלמית לשעבר...
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
ל @chedvi יש מתכון מדהים!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה