נכתב ע"י aser;2268154:לא יודעת למה את מתכוונת עוגה טובה..
אבל המתכון של גב' בקר "עוגת כל בו"
היא מצויינת
נכתב ע"י לאה 22;2268164:ואיפה עוגת הכלבו?
נכתב ע"י aser;2268181:מצ"ב
נכתב ע"י hbecker;2268343:עוגת אגוזים מהממת.
עוגה קלה להכנה. גובהה ומאוד מאוד טעימה.
בליווי קרם מוקההעוגה משתדרגת ממש.
לעוגה:
1
כוס מיץ תפוחים או מים
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
100 גרם אגוזים טחונים
1 כף קקאו
2.5 כוסו קמח
מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את שאר החומרים פנימה. אופים ב 180 מעלות כשעה.
תבנית A4
או 3 אינגליש
קרם מוקה:
1
ריצ' קטן
2.5 כפות סוכר
1/2 חבילה פודינג וניל
1 כף אבקת קפה נמס מומס במעט מים
מקציפים ריצ' ומוסיפים את יתר החומרים בהדרגה.
אפשר למרוח את הקרם מעל או לאפות את העוגה ב-2 תבניות ולשים קרם בין 2 שכבות עוגה.
ולקשט בגנאש שוקולד מריר
נכתב ע"י brach;2268423:ביצים באיזה גודל? יש משמעות?
נכתב ע"י hbecker;2268343:עוגת אגוזים מהממת.
עוגה קלה להכנה. גובהה ומאוד מאוד טעימה.
בליווי קרם מוקההעוגה משתדרגת ממש.
נכתב ע"י hbecker;2268593:M
בד"כ אני משתמשת במדיום אלא אם כן אני מציינת אחרת
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2268630:עכשיו גמרתי להכין עוגת חמאת בוטנים.
מתכון של, איך לא, העני בקר.
מפה.
אגב, העני,
תודה רבה עוד פעם.
המתכון הזה שמור אצלנו לחגים ולאירועים. לא בגלל המורכבות של העוגה (כי היא ממש לא מורכבת) אלא בגלל הטעם שלה - א"א לעמוד בפניה, וזה פשוט - גומר לנו ת'דיאטה...
חני
את יכולה אבל עם אגוזים הרבה יותר טעים אלא אם כן את ממש לא אוהבת אגוזים או שאת לא משתמשת עד אחרי סוכות.נכתב ע"י בלון;2268599:אפשר להחליף את האגוזים בשקדים?
שימי אחת פחות. זה בערך ההבדל בגרמים.נכתב ע"י brach;2268611:ואם אני משתמשת בL, להוריד מכמות הביצים במתכון?
תודה רבה!
גם אני הכנתי אותה היום לסוכות.נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2268630:עכשיו גמרתי להכין עוגת חמאת בוטנים.
מתכון של, איך לא, העני בקר.
מפה.
אגב, העני,
תודה רבה עוד פעם.
המתכון הזה שמור אצלנו לחגים ולאירועים. לא בגלל המורכבות של העוגה (כי היא ממש לא מורכבת) אלא בגלל הטעם שלה - א"א לעמוד בפניה, וזה פשוט - גומר לנו ת'דיאטה...
חני
נכתב ע"י hbecker;2268649:את יכולה אבל עם אגוזים הרבה יותר טעים אלא אם כן את ממש לא אוהבת אגוזים או שאת לא משתמשת עד אחרי סוכות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: