אני עושה אותו דבר, פרט לשינוי אחד: אני מבשלת את הבשר מלכתחילה ביין עם הבצלים והשומים ואח"כ אופה באותו הרוטב.הנה מה ש @לבן רשמה פעם,עשיתי כמה פעמים יוצא מעדן (ואני ממש לא אוהבת בקר...)
המתכון של אביגיל מייזליק
עדיף להשתמש כמובן בבשר מספר 5
מטגנים את הנתח היטב בשמן מכל הכיוונים עד שהצבע משתנה והנתח "נסגר".
מבשלים כ3 שעות במים עד ל3/4 גובה הבשר+ כף פפריקה.
מקררים (עדיף לילה שלם במקרר, כך הפריסה מושלמת) ופורסים.
במחבת כבדה מטגנים 4 בצלים פרוסים לעיגולים עד שהם מאד רכים ושחומים. מוסיפים 6 שיני שום פרוסות ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים לסיר 2 כוסות יין אדום יבש. כוס מנוזל הבישול של הבשר, כף פפריקה. מלח ופלפל ומבשלים מספר דקות.
מניחים את פרוסות הבשר בתבנית ויוצקים עליהם את כל הרוטב. מכסים בנייר כסף ואופים כשעתיים על 180-200 מעלות.
הבשר יוצא רך מאד! ומלא ברוטב עשיר וטעים.
את יודעת אם זה מתאים גם למספר 6?הנה מה ש @לבן רשמה פעם,עשיתי כמה פעמים יוצא מעדן (ואני ממש לא אוהבת בקר...)
המתכון של אביגיל מייזליק
עדיף להשתמש כמובן בבשר מספר 5
מטגנים את הנתח היטב בשמן מכל הכיוונים עד שהצבע משתנה והנתח "נסגר".
מבשלים כ3 שעות במים עד ל3/4 גובה הבשר+ כף פפריקה.
מקררים (עדיף לילה שלם במקרר, כך הפריסה מושלמת) ופורסים.
במחבת כבדה מטגנים 4 בצלים פרוסים לעיגולים עד שהם מאד רכים ושחומים. מוסיפים 6 שיני שום פרוסות ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים לסיר 2 כוסות יין אדום יבש. כוס מנוזל הבישול של הבשר, כף פפריקה. מלח ופלפל ומבשלים מספר דקות.
מניחים את פרוסות הבשר בתבנית ויוצקים עליהם את כל הרוטב. מכסים בנייר כסף ואופים כשעתיים על 180-200 מעלות.
הבשר יוצא רך מאד! ומלא ברוטב עשיר וטעים.
בלי שום תיבול???יש לנו מתכון אבל הוא נראה מוזר
מניסיון של שנים, זה פשוט מדהים!
לוקחים את הבשר מהמקפיא, מעבירים לסיר מתאים, מוסיפים כוס מים ומדליקים את האש על אש קטנה ל 5-7 שעות.
להפוך מדי פעם את הבשר.
יוצא רוטב מצוין.
נכוןבלי שום תיבול???
לאיזה נתחים זה מתאים? וגם- אחרי הבישול את מקררת וחותכת? ואיך מגישה?נכון
ושוב, מניסיון של שנים (גם באירועים ביתיים)
מקררת לילה ואז חותכתלאיזה נתחים זה מתאים? וגם- אחרי הבישול את מקררת וחותכת? ואיך מגישה?
5@לווים , לא ציינת איזה נתח יש לך.
ויש לך מתכון טוב לבצל ופטריות???5 זה נתח משובח. מצוין לתבשיל פרוסות או בקר מפורק.
(אבל בעקרון אין כזה דבר חלק הכי טוב. כל חלק והתפקיד שלו).
מתאים.את יודעת אם זה מתאים גם למספר 6?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: