אני הכנסתי סים של פלאפון של לנטסטיק וחברתי למחשב, וזה עבד מעולה .....כן יש הבדל בין סים לשיחות וסים לדאטה(מחשב)
אני הכנסתי סים של פלאפון של לנטסטיק וחברתי למחשב, וזה עבד מעולה .....כן יש הבדל בין סים לשיחות וסים לדאטה(מחשב)
זה סתם כי מנצלים אותך אין שום הבדל חוץ מזה שבסים דאטה אין שיחות מה שעושים זה שלוקחים סים רגיל בנטפרי ספציפית אין אפשרות לסים עם שיחות אז חייבים סים דאטהכן יש הבדל בין סים לשיחות וסים לדאטה(מחשב)
ברור שעובד זה אותו סים, אבל לא אותה צריכה, ולכן התמחור שונה.אני הכנסתי סים של פלאפון של לנטסטיק וחברתי למחשב, וזה עבד מעולה .....
אני ישמח שהמחיר ירד אבל זה לא ענין של ניצול תוכל לראות שגם בטלפונים הכשרים שהדקות ללא הגבלה כולם הורידו דרסטית, בטלפון משתמשים מעט, ובמחשב הרבה.זה סתם כי מנצלים אותך אין שום הבדל חוץ מזה שבסים דאטה אין שיחות מה שעושים זה שלוקחים סים רגיל בנטפרי ספציפית אין אפשרות לסים עם שיחות אז חייבים סים דאטה
זה לא נכון כי בפלאפונים זה ללא הגבלה ובגלישה אתה משלם על אותו כמות גיגה הרבה יותראני ישמח שהמחיר ירד אבל זה לא ענין של ניצול תוכל לראות שגם בטלפונים הכשרים שהדקות ללא הגבלה כולם הורידו דרסטית, בטלפון משתמשים מעט, ובמחשב הרבה.
אבל המחיר שהספק לוקח לא קשור לסינון כלל !לגבי המחיר אני מאמין שבסינון ישנם עליות מסוימות נוספות, לדוגמא סגירת ופתיחת אתרים, מישהו מתפעל את זה.
ובפלאפון שזה ללא הגבלה כמה אתה צורך? החברות טוענות שהממוצע הכללי בציבור הוא פחות מ500 דקות יוצאות, כמה ג'יגה משתמשים בממוצע כללי בטלפון? במחשב הממוצע גבוה הרבה יותרזה לא נכון כי בפלאפונים זה ללא הגבלה ובגלישה אתה משלם על אותו כמות גיגה הרבה יותר
איזה עיר הסוכן שצינת?אני משלם על 40 ג'יגה ב019 50 ש"ח (+15 לנטפרי)
56₪ לפלאפון על 17 ג'יגה נ"ל מאד יקר
נדמה לי שניתן להשיג בערך במחיר הזה בפאלפון 100 ג"ב
(תנסו אצל הסוכן הבא, נדמה לי שהוא סיפר לי על המחירים הללו, וסתם כך יש לו מחירים זולים מאד, ושירות נדיר. מניסיון. זאב 0533157776)
ירושלים, ביתר, בית שמש. (משלוח ושירות עד הבית בערים אלו)איזה עיר הסוכן שצינת?
בטוח? בעבר שאלתי את הסוכן שהבאתי למעלה (בין היתר הוא גם סוכן של סים כשר), והוא אמר שאין יותר מ 100או 500 ג'יגה ב100 ש"ח
כן. בטוח. אני לקחתי את החבילה הזובטוח? בעבר שאלתי את הסוכן שהבאתי למעלה (בין היתר הוא גם סוכן של סים כשר), והוא אמר שאין יותר מ 100
ואגב אני מצטרף לזה שיש להם שירות פצצה.
בהחלט מחיר זול מאדכן. בטוח. אני לקחתי את החבילה הזו
תכנסי לקישור הזה ותדפדפי עד למטהבטוח? בעבר שאלתי את הסוכן שהבאתי למעלה (בין היתר הוא גם סוכן של סים כשר), והוא אמר שאין יותר מ 100
ואגב אני מצטרף לזה שיש להם שירות פצצה.
תכנסי לקישור הזה ותדפדפי עד למטה
https://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים
את זה הבאתי בשביל החבילה של @סים כשרלא מעודכן לשלמל ל019 יש חבילה של 30 ג'יגה ב 30 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: