BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
לאן התוצאות יכולות להשתנות אם לא אוכלים לטוב או לרע?
כפי הידוע לי בדיוק הפוך, הבדיקה נעשית אחרי צום של לילה -8 שע'
מוזר אני זוכרת שהגעתי בצום ושאלו אותי אם אכלתיהבדיקה מתבצעת בצום.
בהנחיות ממליצים להביא ארוחה לאכול אחרי הבדיקה.
יכול להיות שתלוי במדיניות של קופות חולים.מוזר אני זוכרת שהגעתי בצום ושאלו אותי אם אכלתי
כשאמרתי שלא הם אמרו לי שאני אלך לקנות משהו לאכול , ואחרי חצי שעה אעשה את הבדיקה
לא קשור לטוב או לרע. רוצים לראות רמת סוכר אחרי אוכל.לאן התוצאות יכולות להשתנות אם לא אוכלים לטוב או לרע?
מה זה מידע אחר? יותר גבוה או נמוך?לא קשור לטוב או לרע. רוצים לראות רמת סוכר אחרי אוכל.
בדיקה של רמת סוכר אחרי צום נותנת מידע אחר.
רמת סוכר אחרי אוכל גבוהה יותר.מה זה מידע אחר? יותר גבוה או נמוך?
A1C מראה מה היו הרמות בחודשים האחרונים. ובהריון הסכרת היא פתאומית שמגיעה בתקופה הזאת. לכן צריך לבדוק מה קורה עכשיו.דבר אחד לא הבנתי למה עושים בדיקת העמסת סוכר ולא A1C או בדיקת גלוקוז רגילה?
למה לא לעשות בדיקת גלוקוז רגילה? שבודקת את רמת הסוכר בדם בזמן הנתון ?A1C מראה מה היו הרמות בחודשים האחרונים. ובהריון הסכרת היא פתאומית שמגיעה בתקופה הזאת. לכן צריך לבדוק מה קורה עכשיו.
בהעמסה רגילה של 50 עושים גם וגם.למה לא לעשות בדיקת גלוקוז רגילה? שבודקת את רמת הסוכר בדם בזמן הנתון ?
זה בעצם מה שהם עושים.למה לא לעשות בדיקת גלוקוז רגילה? שבודקת את רמת הסוכר בדם בזמן הנתון ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: