למי בדיוק זה יחלחל?ואם החכ"ים שליט"א לא עושים כלום, אז הדרישה צריכה לבוא מלמטה - מהציבור. לאט לאט זה יחלחל. והלוואי שמהר מהר.
לחכ"ים שליט"א שלא עושים כלום?
לגמזו שלא נמצא כאן?
או אולי דווקא לציבור שישתכנע שמי בכלל צריך לשמור על ההנחיות?
למי בדיוק זה יחלחל?ואם החכ"ים שליט"א לא עושים כלום, אז הדרישה צריכה לבוא מלמטה - מהציבור. לאט לאט זה יחלחל. והלוואי שמהר מהר.
לא מעט שינויים נעשו בזכות פרוג, ועוד ייעשו בעזרת ה'.למי בדיוק זה יחלחל?
לחכ"ים שליט"א שלא עושים כלום?
לגמזו שלא נמצא כאן?
או אולי דווקא לציבור שישתכנע שמי בכלל צריך לשמור על ההנחיות?
אשכולות שנמחקים זו אינה הוכחה לנכונות הנאמר בהם.אבל לא נמאס לכם קצת?
שימו לב שהאשכולות האלו נפתחים וגם נמחקים, כל הזמן.
לא זוכרת שגמזו וחבר מרעיו בקבינט הקורונה עצרו את כל הדיונים בשביל לצטט אשכול מפרוג.
בא לומר שכמו שזה בא ככה זה גם הולך...מצחיק שניקים אומרים ''היו הרבה אשכולות שנמחקו...'' כאילו זה בא לומר משהו.
יש הרבה שהיו רוצים שזה באמת יהיה כך - יבוא וילך כי זה שונה מהאג'נדה שלהם, המציאות הוכיחה ששינויים גדולים באו ככה אבל הלכו אחרת לגמרי.בא לומר שכמו שזה בא ככה זה גם הולך...
ועכשיו סוף סוף שמישהו יסביר לי.לחכ"ים שליט"א שלא עושים כלום?
חזקהחזרה
נערך. תודה.חזקה
עדין לא הגעתי להחלטה סופית איך המשפט הזה נאמר, האם @בציניות או מידעיה שזה כך על אמת.לא מעט שינויים נעשו בזכות פרוג, ועוד ייעשו בעזרת ה'.
אממ...מה לכל הרוחות, אנשים מצפים שיעשו?? שילכו לקראת הקורונה עם גרזנים ויהרגו אותה?
לא הייתי ברורה, התכוונתי הח"כים, ערכתי.אממ...
קראת את כל האשכול?
כי אנשים פה כעסו על רמזורים וערים אדומות, כאילו הם חשבו שהאשכול הזה ילך עם גרזנים למי? ו..?
גם אני מסכימה שלא הכול הוגן פה.
אבל כמויות האשכולות הממורמרים והמקופחים שנפתחו בכל שעות היממה לא ממש ישנו את המצב.
להפך, רק יגרמו לעוד יותר זלזול בהנחיות.
ההבחנה נשמעת מעולהאני חוזר לתחילת האשכול ומנסח את השאלה בניסוח שלי:
משרד הבריאות קבע כללים לסגר, ואחרי כמה ימים כשהגיע זמן הסגר הוא שינה את הכללים (כדי להוציא ערים ליכודניקיות מאיום הסגר?)
האם שינוי כללי המשחק תוך כדי משחק הוא בעצם סימון המטרה לאחר יריית החץ (זאת אומרת שעכשיו אם ב"ב תהיה עם 0 חולים יקבעו שמעכשיו עושים סגר רק על הערים שבהם היתה התפרצות בחודש ניסן כי הן מועדות לפורענות יותר מהאחרות. או שיקבעו שעושים סגר רק על ערים ירוקות כדי שלא ידבקו משאר הערים...)
או שבאמת משרד הבריאות ישבו וחשבו שהכללים הקודמים לא היו נכונים מבחינה אובייקטיבית. ורק במקרה שוב זה נפל על החרדים.
מזכיר לי את האבן עזרא שאמר שאם הוא ימכור נרות לא יהיה חושך לעולם, ואם ימכור תכריכים אנשים יחיו לנצח.
ככה פה מה שבני ברק לא תעשה ימצאו לה קריטריון לסגר.
ומה שרמת גן לא תעשה ישפצו את הקריטריונים כדי להשאיר אותה מחוץ לסגר.
הפוך, ולא קודם לקלוע חץ ואז להקיף סביבו את המטרהולא קודם להקיף מטרה ואז לקלוע חיצים...
לא הפוך.הפוך, ולא קודם לקלוע חץ ואז להקיף סביבו את המטרה
משרד הבריאות קבע כללים לרמזור. בכלל לא דובר על סגר בהקשר זה. כמדומני שהחלוקה לפי הצבעים - היא כן כרגע לפי הכללים.משרד הבריאות קבע כללים לסגר, ואחרי כמה ימים כשהגיע זמן הסגר הוא שינה את הכללים (כדי להוציא ערים ליכודניקיות מאיום הסגר?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: