קורונה למה לנו רמזור? מסתדרים נהדר בלעדיו

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
ואם החכ"ים שליט"א לא עושים כלום, אז הדרישה צריכה לבוא מלמטה - מהציבור. לאט לאט זה יחלחל. והלוואי שמהר מהר.
למי בדיוק זה יחלחל?
לחכ"ים שליט"א שלא עושים כלום?
לגמזו שלא נמצא כאן?
או אולי דווקא לציבור שישתכנע שמי בכלל צריך לשמור על ההנחיות?

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
אבל לא נמאס לכם קצת?
שימו לב שהאשכולות האלו נפתחים וגם נמחקים, כל הזמן.
לא זוכרת שגמזו וחבר מרעיו בקבינט הקורונה עצרו את כל הדיונים בשביל לצטט אשכול מפרוג.
אשכולות שנמחקים זו אינה הוכחה לנכונות הנאמר בהם.
מצחיק שניקים אומרים ''היו הרבה אשכולות שנמחקו...'' כאילו זה בא לומר משהו.
לא נמאס לנו. מה לעשות, הפעולות שנעשות ל'מיגור' הקורונה בנתיים ממגרות הרבה דברים אחרים, רק לא קורונה.

anotherית

משתמש סופר מקצוען
לחכ"ים שליט"א שלא עושים כלום?
ועכשיו סוף סוף שמישהו יסביר לי.
מה לכל הרוחות, אנשים מצפים שהח"כים יעשו?? שילכו לקראת הקורונה עם גרזנים ויהרגו אותה?

זה קורה תמיד, אגב. כשיש משבר, כועסים על מי שתפקיד. לא משנה אם קשור אליו או שלא.
כשיש הצלחה, מפלגת השלטון מתחזקת, גם אם ההצלחה לא קשורה אליה ולהפך.

נערך לאחרונה ב:

מקהלה

משתמש מקצוען
לא מעט שינויים נעשו בזכות פרוג, ועוד ייעשו בעזרת ה'.
עדין לא הגעתי להחלטה סופית איך המשפט הזה נאמר, האם @בציניות או מידעיה שזה כך על אמת.
לא בזלזול, אבל אשמח לדעת האם אכן יש תועלת לדו שיח שנוצר, לא רק כאן

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
מה לכל הרוחות, אנשים מצפים שיעשו?? שילכו לקראת הקורונה עם גרזנים ויהרגו אותה?
אממ...
קראת את כל האשכול?
כי אנשים פה כעסו על רמזורים וערים אדומות, כאילו הם חשבו שהאשכול הזה ילך עם גרזנים למי? ו..?
גם אני מסכימה שלא הכול הוגן פה.
אבל כמויות האשכולות הממורמרים והמקופחים שנפתחו בכל שעות היממה לא ממש ישנו את המצב.
להפך, רק יגרמו לעוד יותר זלזול בהנחיות.

anotherית

משתמש סופר מקצוען
אממ...
קראת את כל האשכול?
כי אנשים פה כעסו על רמזורים וערים אדומות, כאילו הם חשבו שהאשכול הזה ילך עם גרזנים למי? ו..?
גם אני מסכימה שלא הכול הוגן פה.
אבל כמויות האשכולות הממורמרים והמקופחים שנפתחו בכל שעות היממה לא ממש ישנו את המצב.
להפך, רק יגרמו לעוד יותר זלזול בהנחיות.
לא הייתי ברורה, התכוונתי הח"כים, ערכתי.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אני חוזר לתחילת האשכול ומנסח את השאלה בניסוח שלי:

משרד הבריאות קבע כללים לסגר, ואחרי כמה ימים כשהגיע זמן הסגר הוא שינה את הכללים (כדי להוציא ערים ליכודניקיות מאיום הסגר?)

האם שינוי כללי המשחק תוך כדי משחק הוא בעצם סימון המטרה לאחר יריית החץ (זאת אומרת שעכשיו אם ב"ב תהיה עם 0 חולים יקבעו שמעכשיו עושים סגר רק על הערים שבהם היתה התפרצות בחודש ניסן כי הן מועדות לפורענות יותר מהאחרות. או שיקבעו שעושים סגר רק על ערים ירוקות כדי שלא ידבקו משאר הערים...)

או שבאמת משרד הבריאות ישבו וחשבו שהכללים הקודמים לא היו נכונים מבחינה אובייקטיבית. ורק במקרה שוב זה נפל על החרדים.

מזכיר לי את האבן עזרא שאמר שאם הוא ימכור נרות לא יהיה חושך לעולם, ואם ימכור תכריכים אנשים יחיו לנצח.
ככה פה מה שבני ברק לא תעשה ימצאו לה קריטריון לסגר.
ומה שרמת גן לא תעשה ישפצו את הקריטריונים כדי להשאיר אותה מחוץ לסגר.

משה 10

משתמש צעיר
אני חוזר לתחילת האשכול ומנסח את השאלה בניסוח שלי:

משרד הבריאות קבע כללים לסגר, ואחרי כמה ימים כשהגיע זמן הסגר הוא שינה את הכללים (כדי להוציא ערים ליכודניקיות מאיום הסגר?)

האם שינוי כללי המשחק תוך כדי משחק הוא בעצם סימון המטרה לאחר יריית החץ (זאת אומרת שעכשיו אם ב"ב תהיה עם 0 חולים יקבעו שמעכשיו עושים סגר רק על הערים שבהם היתה התפרצות בחודש ניסן כי הן מועדות לפורענות יותר מהאחרות. או שיקבעו שעושים סגר רק על ערים ירוקות כדי שלא ידבקו משאר הערים...)

או שבאמת משרד הבריאות ישבו וחשבו שהכללים הקודמים לא היו נכונים מבחינה אובייקטיבית. ורק במקרה שוב זה נפל על החרדים.

מזכיר לי את האבן עזרא שאמר שאם הוא ימכור נרות לא יהיה חושך לעולם, ואם ימכור תכריכים אנשים יחיו לנצח.
ככה פה מה שבני ברק לא תעשה ימצאו לה קריטריון לסגר.
ומה שרמת גן לא תעשה ישפצו את הקריטריונים כדי להשאיר אותה מחוץ לסגר.
ההבחנה נשמעת מעולה
אני לא יודע איפה מוצאים את הניקוד של מודל הרמזור
מעניין אוית לראות את רשימת הערים שנפלטו בזכות הקירטריון החדש של האדום בוהק
אשמח אם מישהו יעלה את זה
תודה

וחוץ מזה צריך לא לשכוח שמראש מודל הרמזור לא באמת משקף ערים בעייתיות באמת

פזמון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הדרך לעשות סגר בצורה שאנשים יקנו את זה
לפרסם קריטריונים שבועיים מראש, שעליהם חתומים כל ראשי הערים---
ולא קודם להקיף מטרה ואז לקלוע חיצים...

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
רבינוביץ בטויטר: ‏גורם בעיריית בני ברק אומר לי שהוסיפו לעיר חצי נקודה בסולם הרמזור של גמזו מאחר ויש בעיר למעלה ממאה חולים. אני לא שמעתי על קריטריון שכזה בשום מקום. חצי הנקודה הזו הפכה את העיר לאדומה.

מרחבית

משתמש מקצוען
משרד הבריאות קבע כללים לרמזור. בכלל לא דובר על סגר בהקשר זה. כמדומני שהחלוקה לפי הצבעים - היא כן כרגע לפי הכללים.
ערים אדומות היו אמורות להיות מוגבלות יותר בהתקהלויות. פתאום מדברים על סגר, כנראה בגלל הקפיצה הגדולה השבוע בכמות החולים.
היינו מצפים כמובן, שאם רוצים לעשות סגר בערים הכי 'פגועות' - הן תהיינה הערים שבראש רשימת האדומות.
מתברר שלקביעת סגר - קובעים עכשיו כללים אחרים.
תיתכן עיר בראש האדומות - שלא תהיה בסגר, ועיר בתחתית האדומות, ויש אומרים גם בכתומות - שכן תהיה בסגר.
מה קרה? למה? כללי הניקוד של צבע הערים לא מספיק טובים? - בהחלט מעורר תהיות.

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
20200906_023754.jpg
20200906_024244.jpg

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה