מאזור לפני פורים עד בין הזמנים אבלאיזה תקופה מחפשים
מאזור לפני פורים עד בין הזמנים אבלאיזה תקופה מחפשים
תשלחי לי מייל K8446618מישהו יכול לחבר אותי בהודעה פרטית עם "הכל לטובה!!!" ?
ואם יש למישהו אחר רעיון לעבודה בהנהלת חשבונות, יש לי אחות שאמורה לסיים חל"ד בעוד כחודש+
והיא מאד רוצה לעבור,
יש לה כרגע נסיון של כ- 7 שנים במשרד רואה חשבון, וכרגע היא רוצה לעבור לחברה,
באיזור ב"ב והיא רוצה עד 6.5 שעות.
כי אנשים לא רוצים לעבוד במשרד זה למה.אני עובדת במשרד חרדי בבני ברק ותמיד לא מוצאים מנהלת חשבונות למה?
כל מילהכי אנשים לא רוצים לעבוד במשרד זה למה.
המשרדים משלמים פחות מחברות. תקרת הזכוכית ברורה וידועה הן מבחינת השכר והן מבחינת אפשרויות הקידום והתנאים שמסביב.
וכך קורה שגם עובדים רציניים וטובים שבאים לעבוד במשרד יראו תחנת מעבר לכל היותר. היעד: משרה טובה בחברה.
לא@פילפלית האם ההצעה שהעלית עדין רלוונטית?
תודה רבה
איזה ערך מוסף? מזכירות?נוצר מצב בשוק, שמנהלות חשבונות מבקשות שכר כמו רואות חשבון...
התוצאה היא שמעסיקים מחפשים ולא מוצאים ועובדות מחפשות ולא מוצאות......
ואל תבלעו אותי בחיים, פליז, גם אני מנהלת חשבונות
אבל צריך להבין שיש גבול כמה אנשים מוכנים לשלם על זה. בס"ה זה לא איש מכירות או מנהל עבודה...
אני למדתי להביא איתי ערך מוסף לעסק (גם למשרדי רו"ח), לא רק הנהלת חשבונות, ואז אפשר לבקש שכר גבוה יותר
אבל כל המתחילות שמצפות לקבל שכר גבוה בלי תמורה נוספת, לא באמת ריאליות...
והמעסיקים בסוף מוצאים, החיפוש מייגע יותר אבל בסוף הם מוצאים
אנגליתאיזה ערך מוסף?
מכירה הרבה שעובדות בירושליםבירושלים אין הצעה ביכלל למנהלות חשבונות
אני כברר כמה שנים מחוץ לתחום ועד עכשיו לא מצאתי משהו בתחום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: