יש לי מתכון מעולה לעוגת גבינה:
6 ביצים מופרדות, 750 גר' גבינה, שמנת, סוכר, 6 כפות קמח ופודינג.
הכנתי את העוגה, הקצפתי ביצים שלמות, הוספתי גבינה ושמנת, החלטתי להחליף קמח בקורנפלור,
והוספתי לאט לאט לעיסה עם לערבב מלא זמן את הקורנפלור והפודינג
וכמובן יצא גושים
וגם בטורטים רגילים הקמח נהיה גושים
מה עושים?
6 ביצים מופרדות, 750 גר' גבינה, שמנת, סוכר, 6 כפות קמח ופודינג.
הכנתי את העוגה, הקצפתי ביצים שלמות, הוספתי גבינה ושמנת, החלטתי להחליף קמח בקורנפלור,
והוספתי לאט לאט לעיסה עם לערבב מלא זמן את הקורנפלור והפודינג
וכמובן יצא גושים
וגם בטורטים רגילים הקמח נהיה גושים
מה עושים?