הם לא!כנראה שהיהודים שם שפויים ברוך ד'
נכון הם צודקים כל החלטות הממשלה הם חרטהכנראה שהיהודים שם שפויים ברוך ד' ולא מאמינים לכל נדנוד מצב רוח של מישהו בממשלה
אגב, לא רק הם, יש גם הממון מהציבור הכללי שהם בעלי רמת משכל נורמלית ולא מאמינים כבר בהמצאה הזו, אני עובדת עם הרבה חילונים למהדרין שכבר מזמן-מזמן לא מאמינים לכל בלבולי הקורונה של המממשלה, אני מצטטת לך מהשפה שלהם : 'הכל חרתה'
אי אפשר באמת להוכיח ע"פ הנתון הזה.עובדה שבחורף האחרון היו פחות מחלות וחולים בשפעת..
אפשר ועוד איך..אי אפשר באמת להוכיח ע"פ הנתון הזה.
חצי מהזמן (לפחות)
אני עם מסכה בשבילי ובשביל הבריאות של הקרובים אליסתם דרך אגב, אם ליברמן רוצה סגר בחגים ומדבר כבר חודשיים על כך, כלומר אם שר בממשלה מחליט מתי תהיה עליה בתחלואה - למה זה יעזור לשים מסיכה, הרי לא זה מה שישנה לו את התוכנית?!
עכשיו את אולי מתחילה להבין את ההגיון שעומד מאחורי איבוד האמון הציבורי?
מה אכפת לי מה ההחלטות של הממשלה?סתם דרך אגב, אם ליברמן רוצה סגר בחגים ומדבר כבר חודשיים על כך, כלומר אם שר בממשלה מחליט מתי תהיה עליה בתחלואה - למה זה יעזור לשים מסיכה, הרי לא זה מה שישנה לו את התוכנית?!
עכשיו את אולי מתחילה להבין את ההגיון שעומד מאחורי איבוד האמון הציבורי?
סורי.אפשר בלי נימה אישית ובלי פרשנות, גם אם את סוברת אחרת?
זה שיש עליה גדולה מאוד בתחלואה רואיםסורי, אבל רוב הציבור מפקפק גם בעובדה שהמצב כעת קשה, וזאת בגין החלטות ממשלה קודמות.
אל תבלבלו אותנו עם העובדות....זה שיש עליה גדולה מאוד בתחלואה רואים
לפחות באזור שאני גרה...
פה הקונץ. למה רבונו של עולם הם צריכים להיות סמויים? למה מפעילים מערך בילוש לאיתור פורעי חוק???שוטרים סמויים
וממה הכעס שלי?
אני שואל יהודי בן מעל 80 למה הוא בלי מסכה
שפשפנו את העיניים בשביל להאמין
לא מבין
עבאס...גם יהיה ראש ממשלה סמוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: