כנ"לאגב גם בלי ללמוד אצל עדה אפשר להיות משווקת שלה
כנ"לאגב גם בלי ללמוד אצל עדה אפשר להיות משווקת שלה
אבל אני לא מבינה מה את צריכה שם את צריכה פשוט להיות מאפרת ובשביל להתחיל להיות מאפרת צריך יחסאוקי הדעות חלוקות קטן עם יחס או גדול עם שם זוהי הנקודה!!
תחליטי את מה בא לך! מה יותר חשוב לך!
אבל אם כבר ללמוד פרטי אז חוי חפץ היא באמת טובה
מכירה מקרוב זה לא ממש ככה...כן יש לי חברות שלמדו שם
לא צריך לעשות מאמץ מיוחדסתם מענייין לשמוע !
זה ברור שאפשר גם בלי ללמוד אצלם אבל מה את משווה הרבה יותר קל להגיע לזה כשאת לומדת שם
כן באמת משהו מתענין בך אחרי שאת מסיימת אצל חברות שלי זה לא היה ככהמכירה מקרוב זה לא ממש ככה...
בכל מקרה אני ממליצה יותר על חוי חפץ כי אני חושבת שמתחילים משקיעים יותר
(פחות אוחזת משמות מפוצצים וגדולים ככל שיהיו).
סתם מענייין לשמוע !
זה ברור שאפשר גם בלי ללמוד אצלם אבל מה את משווה הרבה יותר קל להגיע לזה כשאת לומדת שם
מי שצריכה יחס אז שתלך לחוי חפץ!!אבל אני לא מבינה מה את צריכה שם את צריכה פשוט להיות מאפרת ובשביל להתחיל להיות מאפרת צריך יחס
הדגשתי את זה כמה פעמים אצל חוי את לומדת להיות מאפרת ואצל השאר את לומדת איפורמי שצריכה יחס אז שתלך לחוי חפץ!!
זה נשמע כאילו אצל ירין שחף לא לומדים רק מקבלים תעודה והולכים הביתה!
את יכולה לשתף בתגובות שקבלת?תודה לכולן על התגובות
אני מסיקה מדבריכן-שבאופן גורף הלימודי איפור אצל חוי חפץ טובים והשיקול היחיד שאמור להיות לי זה בגלל התעודה .
נראה לי יותר חשוב איך אני מאפרת ולא איפה למדתי...
------------------------------------
אשמח לשמוע עוד דעות כדי לקבל החלטה סופית
האיכות כמו שנכתב על ירין שחף.ואואו....אני קופצת על האשכול הזה...
אני ממש בשיא ההתלבטות לגבי קורס איפור מקיף ומקצועי!
יש את עדה לזורגן שיש לה קורס של בנות בלבד, הם טוענים שהרבה מהם חרדיות/דתיות...אבל באמת אני לא יודעת איך האוירה וכו'....
יש את הקורסים מהשמות הפחות הגדולים כמו של הודיה ביסמוט...מישהי מכירה??
והאמת העלות של הקורס של עדה פחות....
מה אומרות?
בנות שלמדו שם...אשמח לשמוע על צורת הלימוד בבי"ס של עדה...מתאים לקו החרדי?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: