כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע למדת איפור אצל חוי חפץ? אשמח שתייעצי לי

שמחה שמחה

משתמש צעיר
אני מתעניינת בלימודי איפור מקצועי הבנתי שהקורס שלה קצר יחסית יותר מעשי ופחות תאוריה,
אשמח לדעת ממשהי שלמדה/מכירה, האם הקורס מקיף ומקצועי כדי להפוך למאפרת?
אשמח לקבל כל מידע .
תודה מראש לכל העונות!

נועה מ

משתמש מקצוען
@נועה מ הבנתי שלמדת אצלה, אשמח לשמוע את חוות דעתך.
וואו אני הכי ממליצה עליה היא מלמדת אותך להיות מאפרת ולא רק לדעת לאפר והיא גם מכירה לך מוצרים מחברות שונות לא כמו רוב הבתי ספר שמשתמשים במוצרים שלהם וגם ויש שתי ימי צילום שזה ממש שווה אם יש לך שאלות אני יכולה להביאלך תמייל שלי

הללי 8

משתמש צעיר
מכירה מישהי שלמדה אצלה והיא סופר מרוצה!!
מבחינת יחס , גודל מזוודה שהיא מביאה (יש לה ליין מהמם של מוצרי איפור שפתונים וכאלו עוד מעט ההשקה)
מבחינת טכניקות איפור ומבחינת הרבה דברים
אבל סתם שאלה - תכלס המאפרות הטובות באמת והגדולות לומדות אצל עדה לזורגן , יוסי ביטון וירין שחף
למה שלא תלכי על גדול מלכתחילה
(לא שחוי חפץ לא טובה אבל תכלס זה לא אותו שווי תעודה...)
מבין שלושת הגדולים הכי הייתי ממליצה על עדה לזורגן מבחינת התאמת התכנים וכו וגם מבחינת מקצועיות
בהצלחה!!

נערך לאחרונה ב:

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
מכירה מישהי שלמדה אצלה והיא ספר מרוצה!!
מבחינת יחס , גודל מזוודה שהיא מביאה (יש לה ליין מהמם של מוצרי איפור שפתונים וכאלו עוד מעט ההשקה)
מבחינת טכניקות איפור ומבחינת הרבה דברים
אבל סתם שאלה - תכלס המאפרות הטובות באמת והגדולות לומדות אצל עדה לזורגן , יוסי ביטון וירין שחף
למה שלא תלכי על גדול מלכתחילה
מבין שלושת הגדולים הכי הייתי ממליצה על עדה לזורגן מבחינת התאמת התכנים וכו וגם מבחינת מקצועיות
בהצלחה!!
אם אני זוכרת נכון עדה לזורגן לא מלמדת בעצמה כמו שכל הגדולים לא מלמדים...
חוי חפץ כן
ושמעי עליה דברים טובים ממש
גם מבחינת המזוודה שהיא מביאה המחיר שווה ממש

הללי 8

משתמש צעיר
אם אני זוכרת נכון עדה לזורגן לא מלמדת בעצמה כמו שכל הגדולים לא מלמדים...
חוי חפץ כן
ושמעי עליה דברים טובים ממש
גם מבחינת המזוודה שהיא מביאה המחיר שווה ממש
ראיתי בדיוק מה היא מביאה במזוודה וגם הדגשתי את זה בהודעה - היא בהחלט מביאה דברים שווים אין ספק!!
אבל שימי לב שכשאת הולכת ללמוד איפור ברמה את תסתכלי על התעודה שאת מוציאה ופחות על מה את מקבלת כי ככה יוצא לך יותר זול ללכתת לקנות את האיפור בעצמך
את גם צודקת שחוי מלמדת והיא סופר מקצועית לעומת עדה וירין וכו שהם עצמם לא מלמדים ( מקסימום שיעור אחד)
אבל אני יכולה להגיד לך מנסיון שראיתי הרבה בנות שלמדו איפור והרבה מאפרות אומרות את זה -
תכלס- לאפר באמת הם למדו עוד הרבה לפני הקורס מסרטונים וכזה
בת שלא יודעת להתאפר ולאפר לפני ברמה מספיק טובה יכולה ללכת ללמוד לא אמרתי שלא אבל רואים שהיא יוצאת ברמה נמוכה בהרבה מהקורס מבת שמגיע עם ידע מקדים של סרטונים וכזה
אין מה לעשות זוהי המציאות בשטח
ולכן תכלס הרבה בנות אפשר לאמר כמעט כולן הולכות ללמוד משתי סיבות עיקריות :
1- בטחון עצמי (להרגיש שאני מאפרת אמיתית שזה אגב סופר חשוב!)
2- תעודה (אין מה לעשות על יוסי ביטון כולם כמעט שמעו וכן ירין ועדה )ולכן במצב כזה המורים פחות משנים (וזה עוד בלי להתייחס לכך שלדעתי המורות בבתי הספר האלו מעולות מאד!!! וסופר ברמה!!!
ולכן מי שהולכת ללמוד איפור המלצה שלי דבר ראשון תראי סרטונים של מאפרות , תוך כדי תתנסי בעצמך עלייך ועל בנות נוספות וברגע שיהיה לך קצת יותר ידע באיפור ותרגישי שזה התחום שלך לכי ללמוד ושוב המלצתי אל תתפשרי על התעודה!!!

anotherית

משתמש סופר מקצוען
ממליצה לך מכל הלב למחוק את הגמייל שלך מכאן אלא אם כן תהני ממש מטורלים, אין אפשרות לשים כאן מייל ולא לסבול מזה.

ובכלל, מכיון שאני לא יודעת אם את מכירה את הניק.ית "שמחה שמחה" או לא, אבל במקרה שלא, אחד מכללי הזהירות הכי חשובים ברשת הוא שאם מישהו.י מבקש.ת ממך מייל, הדבר הכי לא מומלץ לעשות, זה בעצם לשחרר אותו, ועוד במקום ציבורי.

malo

משתמש מקצוען
ומה עושים עם תעודה שווה?

באיפור אף אחת לא מגיעה אלייך בגלל תעודה כזו או אחרת
זה רק הידע שיש לך ואיך שאת עובדת איתו , מה שעל הקיר גם אני יכולה להדפיס לך...
(ראי ערך - הודיה איפרגן)

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
ראיתי בדיוק מה היא מביאה במזוודה וגם הדגשתי את זה בהודעה - היא בהחלט מביאה דברים שווים אין ספק!!
אבל שימי לב שכשאת הולכת ללמוד איפור ברמה את תסתכלי על התעודה שאת מוציאה ופחות על מה את מקבלת כי ככה יוצא לך יותר זול ללכתת לקנות את האיפור בעצמך
את גם צודקת שחוי מלמדת והיא סופר מקצועית לעומת עדה וירין וכו שהם עצמם לא מלמדים ( מקסימום שיעור אחד)
אבל אני יכולה להגיד לך מנסיון שראיתי הרבה בנות שלמדו איפור והרבה מאפרות אומרות את זה -
בת שלא יודעת להתאפר ולאפר לפני ברמה מספיק טובה יכולה ללכת ללמוד לא אמרתי שלא אבל רואים שהיא יוצאת ברמה נמוכה בהרבה מהקורס מבת שמגיע עם ידע מקדים של סרטונים וכזה
2- תעודה (אין מה לעשות על יוסי ביטון כולם כמעט שמעו וכן ירין ועדה )ולכן במצב כזה המורים פחות משנים (וזה עוד בלי להתייחס לכך שלדעתי המורות בבתי הספר האלו מעולות מאד!!! וסופר ברמה!!!
ולכן מי שהולכת ללמוד איפור המלצה שלי דבר ראשון תראי סרטונים של מאפרות , תוך כדי תתנסי בעצמך עלייך ועל בנות נוספות וברגע שיהיה לך קצת יותר ידע באיפור ותרגישי שזה התחום שלך לכי ללמוד ושוב המלצתי אל תתפשרי על התעודה!!!
צודקת בכל מילה

היה חשוב לי לציין את הפרט הזה,
כי לפני זמן קצר שמעתי בנות במשפחה שדנות על זה...

חוץ מזה שיש סגנונות איפור
לא אציין כאן שמות שלא הזכרת,
אבל צריך לאהוב את הסגנון (גס/ עדין/ כהה/ בהיר וכו')
אני בכוונה מדגישה,
ויותר מזה אני גם מזהה על איפור ששייך לחברות/ בתי ספר שמלמדים.

בכל אופן שיהיה בהצלחה ל@שמחה שמחה

הללי 8

משתמש צעיר
ומה עושים עם תעודה שווה?

באיפור אף אחת לא מגיעה אלייך בגלל תעודה כזו או אחרת
זה רק הידע שיש לך ואיך שאת עובדת איתו , מה שעל הקיר גם אני יכולה להדפיס לך...
(ראי ערך - הודיה איפרגן)
נכון אבל מציאות שאני מכירה כאלו שלמדו למשל אצל עדה וכיום משווקות את המוצרים שלה באחוזים שווים בווצאפ, בלוגים וכאלו

malo

משתמש מקצוען
נכון אבל מציאות שאני מכירה כאלו שלמדו למשל אצל עדה וכיום משווקות את המוצרים שלה באחוזים שווים בווצאפ, בלוגים וכאלו

את יכולה לעשות את זה גם בלי ללמוד אצלה.
כמו שיש כאלה שמוכרות אנסטסיה ואורבן די קיי, וג'ורג'יו ארמני.....
אם תרצי פרטים, בשמחה.

נועה מ

משתמש מקצוען
אני לא מסכימה עם זה בכלל טלט בגלל שלמדתי אצל חוי אני הייתי מגיל קטן רואה סרטוני איפור ומתנסה הרבה מאוד ויש לי הרבה חברטת שלמדו אצל עדה לזורגן או ירין שחף למרות שלמדתי הרבה מאוד מהסרטונים לא הגעתי לרמה של מאפרת ערב שלמדה נורמליוזה קשור לכישרון כי אחרי שלמדתי אצל חוי זה סידר לי תראש דבר ראשון איך שציינתי חוי מלמדת להיות מאפרת ולא רק לדעת לאפר כי זה אני ידעתי זה אומר איך להתנהל עם לקוחות בסופו של דבר לקוחה לא מבקשת תעודה! וגם אצל חוי תמיד אחרי הלימודים אני יכולה שאול וגם להתעדכן בשיעורים חינם אצל עדה או ירין זה פשוט תעשיה שלמה לו עצמו לא אכפת ממך ולה כן!

נועה מ

משתמש מקצוען
ממליצה לך מכל הלב למחוק את הגמייל שלך מכאן אלא אם כן תהני ממש מטורלים, אין אפשרות לשים כאן מייל ולא לסבול מזה.

ובכלל, מכיון שאני לא יודעת אם את מכירה את הניק.ית "שמחה שמחה" או לא, אבל במקרה שלא, אחד מכללי הזהירות הכי חשובים ברשת הוא שאם מישהו.י מבקש.ת ממך מייל, הדבר הכי לא מומלץ לעשות, זה בעצם לשחרר אותו, ועוד במקום ציבורי.
זה מייל מיוחד לפרוג לא הייתי מפרסמת ככה

הללי 8

משתמש צעיר
אני לא מסכימה עם זה בכלל טלט בגלל שלמדתי אצל חוי אני הייתי מגיל קטן רואה סרטוני איפור ומתנסה הרבה מאוד ויש לי הרבה חברטת שלמדו אצל עדה לזורגן או ירין שחף למרות שלמדתי הרבה מאוד מהסרטונים לא הגעתי לרמה של מאפרת ערב שלמדה נורמליוזה קשור לכישרון כי אחרי שלמדתי אצל חוי זה סידר לי תראש דבר ראשון איך שציינתי חוי מלמדת להיות מאפרת ולא רק לדעת לאפר כי זה אני ידעתי זה אומר איך להתנהל עם לקוחות בסופו של דבר לקוחה לא מבקשת תעודה! וגם אצל חוי תמיד אחרי הלימודים אני יכולה שאול וגם להתעדכן בשיעורים חינם אצל עדה או ירין זה פשוט תעשיה שלמה לו עצמו לא אכפת ממך ולה כן!
אוקי הדעות חלוקות קטן עם יחס או גדול עם שם זוהי הנקודה!!
תחליטי את מה בא לך! מה יותר חשוב לך!
אבל אם כבר ללמוד פרטי אז חוי חפץ היא באמת טובה

הללי 8

משתמש צעיר
את יכולה לעשות את זה גם בלי ללמוד אצלה.
כמו שיש כאלה שמוכרות אנסטסיה ואורבן די קיי, וג'ורג'יו ארמני.....
אם תרצי פרטים, בשמחה.
סתם מענייין לשמוע !
זה ברור שאפשר גם בלי ללמוד אצלם אבל מה את משווה הרבה יותר קל להגיע לזה כשאת לומדת שם

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה