ללמוד אנמציה ותלת מימד

zisi17

משתמש חדש
היי בכולם..

רציתי לדעת לגבי לימוד אנמציה ותלת מימד אם אפשרי ללמוד את תוכנת מאיה לבד בבית ולדעת אותה טוב? חיפשתי כל מיני מדריכים באינטרנט אבל לא מצאתי באמת מדריך טוב שמלמד באופן מקיף את נושאי התוכנה..האם מישהו מכם מכיר מדריכים טובים?

תודה רבה!!

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קשה עד כמעט בלתי אפשרי ללמוד תלת מימד לבד, יש הרבה מושגים שלא נמצאים במדריכים.

גיל קוליוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אתה יכול לנסות להכנס לעזרה של מאיה ולהתחיל לקרוא, ויש הרבה חומר לקרוא. אך אני לא בטוח שזה יהיה מספיק, כי אין חכם כבעל ניסיון. כמובן, אם אתה יודע אנגלית, אך אם אינך יודע, אין לי שום צל של ספק, שאתה צריך ללמוד במקום מסודר.
גם אם תלמד במקום מסודר, ואני ממליץ על פרוג מכיון שנותנים לך בסיס טוב מאוד שממנו אתה יכול להתקדם. מ"מ אתה חייב להתאמן בבית ולראות מדריכים, מכיון שכמות הכלים, והאפשרויות הן כמעט בלתי מוגבלות.
שיהיה בהצלחה.

יניב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
בס"ד
עם גוגל, זמן, והמון סבלנות אפשר ללמוד כמעט כל דבר.
זה מה שעשיתי כשלמדתי בלנדר, ואני עדיין לומד...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה