עונה על התשובה של יעל
אני הלכתי לנוירולוג שנחשב ממש מומחה , שילמתי 1500 שקל , חשבתי שאני עושה את הדבר הכי טוב שאפשר כדי לעזור לבן שלי
הוא המליץ על ריטלין לתקופה קצרה ,
בפועל זה עזר רק להעלאת הדימוי העצמי כי אז הילד התחיל להצליח, אבל תכלס זה לא פתר שום דבר , אחרי חודשיים הפסקנו כי זה כבר לא התאים ועשה לו לא טוב
הכל חזר אחורה (והנה מה שאמרו שריטלין זה סך הכל כמו אקמול)
הלכתי לעוד נוירולוג שטען שמי שנתן לו ריטלין זה שטויות במיץ עגבניות , ולא נותנים על כל דבר , יש דברים אחרים שיכולים לעזור. ריטלין זה רק רק רק כשאין עוד מה לעשות.
כמו שרשמתי בעבר הלכנו אח"כ לעדנה גלבוע שטענה שאין לו כלל הפרעת קשב וריכוז גם לא קלה כדברי הנוירולוג הבכיר שלטענתה הוא למד אצלה או משהו כזה.
עכשיו אנחנו ממשיכים לפי שיטת הטיפול שלה.
האמת שלא חשבתי לחשוף ככה את הענין בפורום , אבל אני רואה שכל כך הרבה לא יודעים וחבל.. אם הייתי הולכת אליה מראש לא הייתי מבזבזת כ"כ הרבה זמן יקר ומשמעותי על כל מיני שטויות. ואני לא מדברת על הכסף!
אז לא.. אני לא חושבת שצריך לרוץ לאבחוני מוקסו וטובה ונוירולוגים , לכו קודם אליה , תמצאו את הבעיה , מילא זה ממש לא הרבה כסף , אח"כ תתקדמו לכיוונים האלו במידה ויהיה צורך.
היא לא משלמת לי משהו על ההמלצות , פשוט אכפת לי שעוד כמה יעברו את הסיבובים המיותרים האלה כמוני.
אני לא יודעת לומר כמה הטיפולים שלה מצליחים בפועל , אני רק בהתחלה, רק שמעתי על המון המון שהשתנו מהקצה לקצה. וגם אצלי ב"ה יש שיפור בנתיים
תכל'ס , יש כ"כ הרבה בעיות שהתסמינים שלהם הם כמו הפרעת קשב , והטיפול שלהם הוא לגמרי אחר (לפעמים יכול להיות במקביל עם ריטלין) אבל הטיפולים האלו חובה.
והמומחיות שלה מעבר לטיפול - היא בלאבחן מה הבעיה.
אם תרצי עוד משהו - במייל
בהצלחה!
אור דיזיין מה המייל שלך??