ישיבישער אמיתי
משתמש רשום
כןמה אתה רוצה?
שמישו יכתוב לך נאום?
כןמה אתה רוצה?
שמישו יכתוב לך נאום?
זה יכול ליהיות על פוליטיקה, הציבור החרדי, עולם הישיבות.אין לי מושג מה מעניין בחורי ישבה חוץ מפוליטיקה.
אז אני יורדת מהעניין, עד להודעה חדשה.
אה.
וכל זה תמורת מה??זה יכול ליהיות על פוליטיקה, הציבור החרדי, עולם הישיבות.
אגב אני מעדיף משהו עם מסר,
אם כבר - אז כבר...
אוקי, (אתה מחזיר אותי לרעיון? )זה יכול ליהיות על פוליטיקה, הציבור החרדי, עולם הישיבות.
אגב אני מעדיף משהו עם מסר,
אם כבר - אז כבר...
אולי מפני שקשה לדבר על משהו שלא אצלך בלב. מצד שני פה רואים מי נואם טוב ומי לא...למה שלא יעשו במקביל תחרות כתיבה? כל אחד מהמתחרים בנאומים יקח חומר מהתחרות כתיבה וככה יזכו בצמד.
כמו שיש כאלה שעיקר הכישרון שלהם הוא ברטוריקה, יש כאלה שעיקר הכישרון שלהם הוא בכתיבה.
חסד....אוקי, (אתה מחזיר אותי לרעיון? )
השאלה אם זה ישתלם לי... יש לי עוד מה לעשות בחיים...
מה המהות של חסד?חסד....
כןאיזה ישיבה?
ממרכז הארץ?
תודה. יש לי בהחלט הרבה חסדים לעשות בחיים.חסד....
רובי הוא גוי...ואני חייב לומר שאני לא מסכים איתו לחלוטין!!!!!
קיווויתי שהוא יסביר מה רע בזה שבחורים משועממים הולכים לצפות במקום לללמוד או אפילו במקום להתבטל
מה אתה רוצה?
שמישו יכתוב לך נאום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: