תראי, זה מה שמופיע בעמוד המוצראני אשמח שתבדקי לגבי ההדבקה בקישור שהבאת. תודה!
איך המשלוח של דבר גדול כזה? לאן מגיע? מי יודע?הבנאדם לא עונה, מצאתי כמה חנויות יותר טובות עם המלצות חמות:
הקישור הראשון מסתבר שזה רק כיסוי. השני זה פאנליםאיך המשלוח של דבר גדול כזה? לאן מגיע? מי יודע?
מאיזה חומר זה? איך מנקים דבר כזה?הקישור הראשון מסתבר שזה רק כיסוי. השני זה פאנלים
1.79₪ 93% OFF|מיטת שמסביב רך כיסוי ראש המיטה אנטי התנגשות 3d עצמי דבק קיר מדבקת טאטאמי תינוק משענת רקע חדר שינה כרית|מדבקות לקיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש גם כאלה:
12.91₪ 40% OFF|מעובה 12MM עצמי דבק 3D קיר מדבקת מיטת ראש אנטי התנגשות רך קיר מארז כרית עמיד למים קיר פנל| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com9.22₪ 40% OFF|3D מדבקת קיר DIY קצף רך תיק אריחי קיר פנלים בית תפאורה עור עמיד למים עצמי דבק טפט חדר ילדים 30*60cm| | - AliExpress
הראשון PVC, ונראה לי כולם ככהמאיזה חומר זה? איך מנקים דבר כזה?
את מדברת על זה?לגבי היסוי לראש מיטה-
אני רוצה להכין ראש למיטה שאין לה ראש
אם אני מזמינה דיקט מנגר אני יכולה לשים עליו ישירות את הריפוד וזה יראה טוב?
האמת שממש בדקתי לעומק, הרוכשים כולם צילמו את הכיסוי אחרי התקנה83.65₪ 43% OFF|הכל כלול סופר רך מרופדת חלקה ראש כיסוי לעבות קטיפה ראש המיטה כיסוי מוצק צבע מיטת חזרה אבק מגן כיסוי|כיסוי למיטה| - AliExpress
חשוב שהקוטר יהיה גדול [בין 40-100 ס"מ, תלוי בגודל הסלון]רעיונות מהממים
יכולה להמליץ על שעון קיר יפה ויוקרתי לסלון?
לא המספרים שמדביקים
השעונים עם התאורה צריכים להיות מחוברים לחשמל או שזה עם תקע?חשוב שהקוטר יהיה גדול [בין 40-100 ס"מ, תלוי בגודל הסלון]
מעתיקה משם:השעונים עם התאורה צריכים להיות מחוברים לחשמל או שזה עם תקע?
תודה על התשובה המהירהחשוב שהקוטר יהיה גדול [בין 40-100 ס"מ, תלוי בגודל הסלון]
יש, אבל הוא לא מחולק לקטגוריות.@פנינה ריימונד
יש כאן בפורום הרבה מידע לא מאורגן על קניות מעליאקספרס.
לא הגיע הזמן לפורום מסודר שבו כולם יכולים המצלות לקניות בעליאקספרס מסודר לפי נושא או שאולי כבר קיים משהו כזה?
איזה סגנון? מודרני- חלק? מבריק או מט? דמוי עץ או אולי פרחוני?פנינה ריימונד תודה על הרעיונות היפים שאת מעלה
תוכלי לעזור לי למצוא טפט לארונות מטבח,
משהו איכותי ויפה?
תודה
בדיוק לזה התכוונתייש, אבל הוא לא מחולק לקטגוריות.
אלי-אקספרס - אשכול בקשות קישורים ודיונים על מוצרים בלבד!
כל בקשות הקישורים לדברים מסוימים, תוכלו לעשות פה, וכן כל השאלות שיש לכם על מוצר מסוים, פה זה המקום, [ללא שימוש בקישור שיווקי] כאן תוכלו להעלות גם קישורים שיווקים, במענה לבקשת עזרה ספציפית. קישורים שיווקיים שיועלו ללא בקשה ספציפית, תמחק עם אזהרה. וכאן המקום לבקש ממי שרואה כאלו קישורים, שידווח...www.prog.co.il
היחיד שמצאתי בעבר הלא-רחוק... [זה עניין של מכשול או לא, אחריות לא פשוטה..]@פנינה ריימונד תודה על הקישורים המדהימים.
אולי את מכירה מנורות לילה לחדר שינה, בסגנון של "שאבעס למפ" (אור ניתן לעמעום מוחלט ומתאים לשבת),
אבל מחובר לקיר ונראה טוב?
תודה תודה!
אני מקווה שזה באמת כשר...
על פי התמונה הימנית ניתן לסגור לחלוטין מלמעלה/מלמטה...
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: