תודה ל @נמרוד ניר על הסקיצה שפרגן לי במסגרת הקורס אהבתם?
זה גורם לי לפהק ולתכנן שינה מוקדמת...תודה ל @נמרוד ניר על הסקיצה שפרגן לי במסגרת הקורס אהבתם?צפה בקובץ המצורף 824340
האמת שהסקיצה לא נעשתה בהתייעצות איתי לגבי הביצוע, ודווקא לכן עניין אותי לשמוע חוות דעת. תודה!הרעיון מצוין
אבל משהו התפספס בביצוע
אם לא היית כותבת בכותרת לישון בייגלה לא הייתי משייכת את זה
קצת קשה....
לכן זה כתוב.הרעיון מצוין
אבל משהו התפספס בביצוע
אם לא היית כותבת בכותרת לישון בייגלה לא הייתי משייכת את זה
קצת קשה....
.הלישון בייגלה חייב להיות כתוב גם במודעה
הביצוע מעולה מבחינה גרפית אבל הוא אינו מעביר את המסר של 'שינת הבייגלה'.מסכים. ביצוע מעפן וצריך לדייק. באידיאה: מודעה מושלמת בעיניי היא מודעה שיש בה רק תמונה/דימוי בלי טקסט. רק שם המותג. או לחילופין מודעה טיפוגרפית שיש בה רק טקסט. אם משלבים תמונה וקופי - זה כדי שהחיבור ביניהן ייצר משהו גדול יותר. לא כדי שהטקסט יסביר את התמונה. וזה היה ממש משהו שהרכבתי כמה דקות לפני השיעור שיהיה להמחשה כי הבייגלה הזה היה לי חדש
זה גורם לי לפהק ולתכנן שינה מוקדמת...
אבל משהו התפספס בביצוע
הלישון בייגלה חייב להיות כתוב גם במודעה
לדעתי לא קליט ומידי עמוק.
תודה לכולכם על ההתייחסןת והדיוקאך צריך יותר לחדד אותו במודעה
אולי לא הייתי ברורה מספיק שזו סקיצה בלבד- לא משהו מחייב או משקף את היכולות @נמרוד ניר- תודה רבה!!! תראה כמה תגובות קיבלת...מסכים. ביצוע מעפן וצריך לדייק. באידיאה: מודעה מושלמת בעיניי היא מודעה שיש בה רק תמונה/דימוי בלי טקסט. רק שם המותג. או לחילופין מודעה טיפוגרפית שיש בה רק טקסט. אם משלבים תמונה וקופי - זה כדי שהחיבור ביניהן ייצר משהו גדול יותר. לא כדי שהטקסט יסביר את התמונה. וזה היה ממש משהו שהרכבתי כמה דקות לפני השיעור שיהיה להמחשה כי הבייגלה הזה היה לי חדש
@משך , וואו!פותח את הראש. תודה.הביצוע מעולה מבחינה גרפית אבל הוא אינו מעביר את המסר של 'שינת הבייגלה'.
בכדי להדגיש את המסר בין שעות השינה לבין הבייגלה צריך להכניס את הבייגלה בתוך או בשילוב עם אובייקט שמסמל זמן.
חץ מהשעון לירח, מוטמע בתוך בייגלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: