האלכוהול משמר את הליקר.או שיש לו חיי מדף ארוכים כמו מיונז וכדומה?
המתכון שהבאתם צריך קרור כי זה חלבי, לא בגלל הביצים.פשיטא שצריך.
התם איכא " חומר משמר" דמשמרא לביעי ממזיקין (נגיפים וחיידקים בלע"ז) ,הכא לית ליה.
הגיוני לגמרי.האלכוהול משמר את הליקר.
לא צריך קרור
(מניסיון רב שנים וליקרים...)
תודה על הטיפ.ליקר איננו צריך קירור! חד משמעי!, אך הטעם של ליקר קר הוא עשרת מונים על ליקר שלא קורר!
בדיוק לכן קוראים לו: לִי קַרליקר איננו צריך קירור! חד משמעי!, אך הטעם של ליקר קר הוא עשרת מונים על ליקר שלא קורר!
חחחבדיוק לכן קוראים לו: לִי קַר
אה,רק בגלל זה?!..חחח
שמעתי "מיודעי דבר" מגם ערק (מאחיה בלעז) משתבח בטעמו לאחר קירור /סף קיפאון.
ושמו מעיד עליו.
ערק לו זה מפני החמה והחום, והלך לו אצל בית המקפיא.וק"ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: