הילדים יהנו, את תצאי עם סיפוק וחווית יצירה, והשולחן יהיה פורימי ויפה יותר מכל שנה,
תמר חשין מעצבת עוגות – ומעבירה סדנאות זילוף לנשים ובנות. מגישה לך הסבר מפורט וברור איך לשדרג את שולחן הפורים וליצור עוגת קצפת ליצנית…
כל אחת יכולה!
צפה בקובץ המצורף 343739
להלן הוראות מפורטות להכנת עוגת הליצן:
1. הדפיסי תמונה של ליצן (בערך בגודל 17-18 ס'מ)
2. הניחי מעל ריבוע נייר אפיה.
3. המיסי שוקולד צימקאו והכניסי לתוך שקית זילוף.
4. תחוררי חור קטן בשפיץ. והעתיקי את הדמות על הנייר אפיה. את כל קווי המתאר. תני לו להייבש על השולחן,
5. הקציפי קצפות. המתכון הוא: על כל כוס קצפת גולמית (מהחניות מתמחור/גמחים) חצי כוס מים, 1 כף סוכר, 2 כפות פודינג וניל.
6. מרחי על העוגה שכבה של קצפת.
7. קחי את הדמות. ובעדינות הפכי אותו על העוגה.
9. קחי שקית זילוף, הרכיבי צנטר מס' 13/14,
10. ערבבי קצפת עם צבעי מאכל לבחירתך. והכניסי לשקית זילוף.
11. התחילי למלאות כוכבים קטנים וצפופים, בתוך כל הקווי מתאר.
12. הקישוטים מסביב הם עם צנטר מס' 21.
בהצלחה רבה!
פורים שמח!!
תמר
תמר חשין מעצבת עוגות – ומעבירה סדנאות זילוף לנשים ובנות. מגישה לך הסבר מפורט וברור איך לשדרג את שולחן הפורים וליצור עוגת קצפת ליצנית…
כל אחת יכולה!
צפה בקובץ המצורף 343739
להלן הוראות מפורטות להכנת עוגת הליצן:
1. הדפיסי תמונה של ליצן (בערך בגודל 17-18 ס'מ)
2. הניחי מעל ריבוע נייר אפיה.
3. המיסי שוקולד צימקאו והכניסי לתוך שקית זילוף.
4. תחוררי חור קטן בשפיץ. והעתיקי את הדמות על הנייר אפיה. את כל קווי המתאר. תני לו להייבש על השולחן,
5. הקציפי קצפות. המתכון הוא: על כל כוס קצפת גולמית (מהחניות מתמחור/גמחים) חצי כוס מים, 1 כף סוכר, 2 כפות פודינג וניל.
6. מרחי על העוגה שכבה של קצפת.
7. קחי את הדמות. ובעדינות הפכי אותו על העוגה.
9. קחי שקית זילוף, הרכיבי צנטר מס' 13/14,
10. ערבבי קצפת עם צבעי מאכל לבחירתך. והכניסי לשקית זילוף.
11. התחילי למלאות כוכבים קטנים וצפופים, בתוך כל הקווי מתאר.
12. הקישוטים מסביב הם עם צנטר מס' 21.
בהצלחה רבה!
פורים שמח!!
תמר