התייעצות ליצירתיים שבינינו... מה עושים בחלאקה?

קולו

משתמש פעיל
שלום
הבן שלי חוגג אחרי סוכות חלאקה.
אנחנו רוצים לעשות אירוע מצומצם למשפחות הגרעיניות הורים, אחים וסבתות.
עושים חלבי? בשרי?
וכל מי שיש לו רעיונות

יודעלה

משתמש מקצוען
אני סעדתי בארוע חלאקה שחברי שלי עשה.
בסלון סב הילד, היה מנין שלם של גברים-בעיקר מהמשפחה, הנשים נהנו לבלות עם עצמן בחדר נפרד בבית.
היה סעודה אדירה והוגש כמה סוגי בשרים- כבד בקר.
ובספונטניות באמצע הסעודה הסבים החלו לרקוד לקול צלילי ניגוני מירון עם חתן החלאקה.
היה אוירת בר מצוה ביתית. היה מדהים.

קולו

משתמש פעיל
אני סעדתי בארוע חלאקה שחברי שלי עשה.
בסלון סב הילד, היה מנין שלם של גברים-בעיקר מהמשפחה, הנשים נהנו לבלות עם עצמן בחדר נפרד בבית.
היה סעודה אדירה והוגש כמה סוגי בשרים- כבד בקר.
ובספונטניות באמצע הסעודה הסבים החלו לרקוד לקול צלילי ניגוני מירון עם חתן החלאקה.
היה אוירת בר מצוה ביתית. היה מדהים.
תודה על המענה.
זה משפחה ליטאית?
(אנחנו ליטאיים)

הילה$

משתמש רשום
היי, קרובת משפחה שלי עשתה לבן שלה לפני כמה זמן היה מושלם!!! היא השכירה אולם קטן ועשתה בר חלת שניצל סיגרים ופסטלים סלטים וממרחים מגוונים ורטבים בתוך בקבוקונים חמודים ועל כל תוספת הדפיסה את השם של התוספת אם הלוגו והדביקה על הבקבוקים הקערות ועיצבה מהמםם יצא מושלם כולם נהנו! בנוסף עשתה שירים ריקודים מצגת שקיות הפתעה לילדים כולם מהגדול עד הקטן נהנו!

טוב עין

משתמש מקצוען
יוצרי ai
תעלו לקבר שמואל הנביא תגזרו שם עם סוכריות וכיבוד וריקודים ואח"כ סעודה בשרית בבית
(לחובבי היסטוריה זה המקום הקדום שבו היו עושים חאל'קה עוד לפני מירון)

הילה$

משתמש רשום
תעלו לקבר שמואל הנביא תגזרו שם עם סוכריות וכיבוד וריקודים ואח"כ סעודה בשרית בבית
(לחובבי היסטוריה זה המקום הקדום שבו היו עושים חאל'קה עוד לפני מירון)
דודה שלי עשתה שם לפני חודש בערב היה מהממם היא עשתה גם חלת שניצל ולילדים לחמנייה ונקנקיה שתיה וסלטים וכמובן שקיות לילדים התפללנו התרגשנו ושרנו היה מושלם! רק היה שם קצת קר לפני חודש אני מאמינה שעכשיו יותר קר אז קחו בחשבון מזל טוב!

טוב עין

משתמש מקצוען
יוצרי ai
דודה שלי עשתה שם לפני חודש בערב היה מהממם היא עשתה גם חלת שניצל ולילדים לחמנייה ונקנקיה שתיה וסלטים וכמובן שקיות לילדים התפללנו התרגשנו ושרנו היה מושלם! רק היה שם קצת קר לפני חודש אני מאמינה שעכשיו יותר קר אז קחו בחשבון מזל טוב!
אפשר גם בצהרים מזג אוויר מושלם
(ואם אתם בקטע יש שם שטחי ענק למנגל)

קולו

משתמש פעיל
האמת שחשבתי יותר ביתי
סעודת מצווה בערב
אבל אני מחפשת תפריט בשרי מכובד,
למי שיש רעיונות - אשמח לשמוע. (או לקרוא;))

S

משתמש פעיל
אנחנו בתקופת הקורונה חגגנו פעמיים- לכל צד בנפרד
פעם אחת- במוצאי שבת- מלווה מלכה חלבי- פסטות, פוקאצות, פיציות, יוגורטים, סלטים חיים- משפחה יחסית גדולה
אז הגברים היו בסלון והנשים בחדר ילדים
פעם שניה- על האש בשרי- עריכה יפה, הוגש לשלוחן בצורה מכובדת ולא בקטע של נישנושים- משפחה קטנה- כולם בסלון
בשני הערבים היתה מוזיקה וריקודים

הילה$

משתמש רשום
אם את רוצה בשרי עשיר אז הולך היום כמו קראוסון במילוי אסאדו מפורק ממש טעים או טורטיה אפויה\עלי פילו במילוי בשר טחון עם בצל ופטריות או עם פרגית או שאת יכולה לעשות מיני שיפודי פרגית בתנור או על מנגל חשמלי ביתי יוצא טעים אנחנו עושים כך לפעמים לחגים או סיומי מסכת וכולם נהנים.

קולו

משתמש פעיל
מילוי אסאדו מפורק ממש טעים או טורטיה אפויה\עלי פילו במילוי בשר טחון עם בצל ופטריות או עם פרגית או שאת יכולה לעשות מיני שיפודי פרגית בתנור או על מנגל חשמלי ביתי יוצא טעים אנחנו עושים כך לפעמים לחגים או סיומי מסכת וכולם נהנים.
יש לך מתכון לאסאדו?

המיינסטרימית

משתמש חדש
אם את רוצה בשרי עשיר אז הולך היום כמו קראוסון במילוי אסאדו מפורק ממש טעים או טורטיה אפויה\עלי פילו במילוי בשר טחון עם בצל ופטריות או עם פרגית או שאת יכולה לעשות מיני שיפודי פרגית בתנור או על מנגל חשמלי ביתי יוצא טעים אנחנו עושים כך לפעמים לחגים או סיומי מסכת וכולם נהנים.
נשמע קצת מורכב,
לא שווה לך במקום להכין דברים כאלה מושקעים + סלטים + כל העיצוב מסביב,
פשוט להזמין קייטרינג? ואז תהיי פנויה לכל השאר..

קולו

משתמש פעיל
האמת שחשבתי להכין בעצמי כמה סוגים של בשרי עם תוספות,
מחפשת רעיונות מעניינים.

shir4

משתמש פעיל
סוג עם לחם וסלטים סגנון מנגל או יותר מפונפן עם תוספות מענינות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה