סתם לדוגמא,
בסביבות קרעסטיר, בליל היארצייט,
אין שום מיטה פנויה ברדיוס של רבע שעה נסיעה!
פרס יינתן למי שימצא... אזכיר את שמו בקרעסטיר ביארצייט
אני מצאתי רק בארדוביינה, שזה רבע שעה נסיעה
זה מעולה, אני הייתי שם אבל זה מרחק נסיעה עם רכב ואם אין רכב זה ברגל חצי שעה או עם מונית 10 דולר בערךמה עם זה?
★★ Hotel U Zygmuntów, לאז'ס, פולין
מקום האירוח Hotel U Zygmuntów נמצא בלאז'ס, במרחק של 30 ק''מ מטירת לנצוט ו-48 ק''מ ממרכז הקניות נובי שוויאט.www.booking.com
זה סטנדרט המחירים באירופה.אני צריך דחוף מידע נוסף לליז'נסק לשבת הקרובה יש לי מספר של הכנסת אורחים אבל הם רוצים תשלום מופקע של 240$ לשבת לאדם יש שם עוד הכנסת אורחים ידוע למישהו משהו בנושא דחוףףףף
איך מזמינים שם?אני ממליץ על דינוב אוכל בשפע הכשר מהודר ולא יקר בערך 1000 לזוג.
540. וזה כולל את סעודות השבת.למישהו יש מידע על מתחם הלינה שמקימים הכנסת אורחים ליזענסק (קרקובסקי אני חושב), אני מדבר על מתחם אוהלים שעולה 500 - 600 ש"ח לאדם (מיום שישי ועד ראשון). המחיר נשמע לי קצת מופקע.
יש למישהו מושג מה ההכשר של עציוני בוורשה?
תודה
אם היית שם מייל, היית עוזר להרבה מאוד אנשים שמחפשים את השירות הזה ואין להם וואטסאפ.שמי שי ישראלי שמתגורר בוורשה פולין עושה הסעות בכל פולין כולל קברי צדיקים 054-9652480 ווצאפ
זה המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אם היית שם מייל, היית עוזר להרבה מאוד אנשים שמחפשים את השירות הזה ואין להם וואטסאפ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: