דרוש מידע לימוזינה או רכב פאר אחר לחתונה

הצ'ייסר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
אני מעוניין לברר על השכרת רכב פאר לחתונה.
אם למישהו יש פרטים היכן ניתן להשיג משהו בזול (עד 1000 ש"ח) לרכב לסיום החתונה בדרך הביתה באיזור בני ברק, אפשר גם בלי נהג, אשמח אם יוכל להשאיר כאן פרטים.
בשמחות.

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
אני מעוניין לברר על השכרת רכב פאר לחתונה.
אם למישהו יש פרטים היכן ניתן להשיג משהו בזול (עד 1000 ש"ח) לרכב לסיום החתונה בדרך הביתה באיזור בני ברק, אפשר גם בלי נהג, אשמח אם יוכל להשאיר כאן פרטים.
בשמחות.
מחיר הלימוזינה נע בין 1500-3000 ₪ והיא לחמש שעות השכרה כולל נהג צמוד. במידה ואתם רוצים לאבזר או לקשט את הלימוזינה לקראת האירוע תצטרכו לשלם בין 150-350 ₪ נוספים בהתאם לרמת ההשקעה. בנוסף לכך, לימוזינה יותר קטנה ואינטימית תעלה לכם בין 1500-2500 ₪ ותגיע גם היא עם נהג צמוד למשך 5 שעות השכרה

הצ'ייסר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
מחיר הלימוזינה נע בין 1500-3000 ₪ והיא לחמש שעות השכרה כולל נהג צמוד. במידה ואתם רוצים לאבזר או לקשט את הלימוזינה לקראת האירוע תצטרכו לשלם בין 150-350 ₪ נוספים בהתאם לרמת ההשקעה. בנוסף לכך, לימוזינה יותר קטנה ואינטימית תעלה לכם בין 1500-2500 ₪ ותגיע גם היא עם נהג צמוד למשך 5 שעות השכרה
גם אני עשיתי גוגל. אני מחפש מישהו חאפר או משהו כזה, שאפשר להתעסק איתו.
אני צריך בסך הכל לשעה בערך בסיום החתונה בדרך הביתה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה