יודעת עבר הווה עתיד אוצר מילים קטןאגב, למה התכוונתם ב'בסיסי מאוד'?
יודעת עבר הווה עתיד אוצר מילים קטןאגב, למה התכוונתם ב'בסיסי מאוד'?
יודעת עבר הווה עתיד אוצר מילים קטן
לא מה פתאוםאני מקווה שלא התכוונו לאותיות הABC ....
https://he.wikibooks.org/wiki/אנגליתשלום וברכה!
בינתיים לא נראה לי שייפתח פורום כי פשוט אין מי שינהל אותו....
לכן חשבתי על רעיון אחר:
פתחתי מסמך שיתופי בדרייב לעריכת ספר אנגלית בצוותא, כך שע"י הכתיבה והעריכה נוכל כולנו להתקדם קצת באנגלית.
התחלתי מאפס, אשמח שתמשיכו אותי....
רצוי לחלק למספר רמות, מתחילים מתקדמים וכו' (לתועלת כולם לדעתי כן כדאי שיהיה באותו ספר.)
לעת עתה נשתף את הקובץ בדרייב ללא קישור ציבורי ניתן לשלוח בקשה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עריכה, קישור לקובץ:
https://docs.google.com/document/d/1RsW8wXYBoa4uoptsB7V8Nerqs1dN6FYplbcSBjki_hA/edit?usp=sharing
תודה רבה לכולם!
ברור שיש כזה דבר כבר,
כולם מוזמנים להוסיף מילים ואתגרים ומה שרק אפשר....כרגע אם אני מבין טוב, זה רק אותיות נכון?
אם כן מתי יהיה גם מילים ומשפטים (הבנה ודיבור?)
ואם יש אם אפשר לכוון אותי לם, אשמח.
כמובן תודה לאלופים של פרוג!!
אתה מתכוון ברצינות?נכנסתי לקישור ולא הבנתי מאיפה אתה לוקח את הדברים, עד כמה שאני '''זוכר'''
האות a - היא בדרך כלל משמשת ניקוד כמו סגול ולא פתח!
האות u - היא בדרך כלל פתח ולא שורוק!
וללמד.
אתה מתכוון ברצינות?
אתה מתכוון ברצינות?
אם כן כנראה שאתה כבר באמת צריך לרענן את האנגלית שלך....
אז יאללה, תיכנס לכאן ותתחיל ללמוד וללמד...
כתוב שם.האות U משמשת כפתח
לא מתעסקים עם המבטא, איך את אומרת angular, apple אכן במבטא זה נשמע דומה לסגול אבל בתיאוריה זה פתח מוחלטוהאות A עם מבטא אמריקאי היא משהו שנע בין פתח לסגול.
כתוב שם.
לא מתעסקים עם המבטא, איך את אומרת angular, apple אכן במבטא זה נשמע דומה לסגול אבל בתיאוריה זה פתח מוחלט
עכשיו ראיתיזה בדיוק מה שאמרתי
כן כן,אתה מתכוון ברצינות?
אם כן כנראה שאתה כבר באמת צריך לרענן את האנגלית שלך....
אז יאללה, תיכנס לכאן ותתחיל ללמוד וללמד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: