דרוש מידע לימודי NLP

סלט פרות

משתמש פעיל
מתעניינת בלימודי NLP.
אני יודעת שבעיקרון הלימודים הם בין 4 חודשים לשנה בציבור הכללי.
מה אצלינו, בציבור החרדי, איך אנשים מעבירים כאלו קורסים בשלוש חודשים והופכים למטפלים?
תחכימו אותי..
אני באמת רוצה ללמוד ולא יודעת איפה..

חיה שין

משתמש מקצוען
דבר ראשון מוזר לי ואפילו נשמע הזוי ללמוד בכמה חודשים. יש לזה 3 שלבים ואני לומדת כל שלב בשנה! פעם בשבוע ולא כל יום אבל עדיין לימודים רציניים. יכול להיות שיש כאלה שלומדים את השלב הבסיסי והולכים להיות מטפלים כי גם לשלב הראשון לבד יש תעודה, אבל לא קבילה כמעט בשום מקום ולא נראה לי שעם זה לבד יש מספיק ידע בישביל לטפל (יש כאלה גם שמטפלים בלי ללמוד...) בכל אופן אני לומדת ומרוצה מאד. לומדת אצל רותי וינטרוב. אם מעניין אותך עוד פרטים את יכולה לשאול כאן או באישי.

מרסי

משתמש רשום
הפקות ואירועים
D I G I T A L
דבר ראשון מוזר לי ואפילו נשמע הזוי ללמוד בכמה חודשים. יש לזה 3 שלבים ואני לומדת כל שלב בשנה! פעם בשבוע ולא כל יום אבל עדיין לימודים רציניים. יכול להיות שיש כאלה שלומדים את השלב הבסיסי והולכים להיות מטפלים כי גם לשלב הראשון לבד יש תעודה, אבל לא קבילה כמעט בשום מקום ולא נראה לי שעם זה לבד יש מספיק ידע בישביל לטפל (יש כאלה גם שמטפלים בלי ללמוד...) בכל אופן אני לומדת ומרוצה מאד. לומדת אצל רותי וינטרוב. אם מעניין אותך עוד פרטים את יכולה לשאול כאן או באישי.
שלו'ם חי'ה, אשמח לקבל את הטלפון של רות וינטרוב(לא מצאתי בגוגל) לגבי לימודי NLP. את יכולה לשלוח לי בפרטי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> , תודה.

נועה סבאן

סטודיו סבאן
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה