דבר ראשון מוזר לי ואפילו נשמע הזוי ללמוד בכמה חודשים. יש לזה 3 שלבים ואני לומדת כל שלב בשנה! פעם בשבוע ולא כל יום אבל עדיין לימודים רציניים. יכול להיות שיש כאלה שלומדים את השלב הבסיסי והולכים להיות מטפלים כי גם לשלב הראשון לבד יש תעודה, אבל לא קבילה כמעט בשום מקום ולא נראה לי שעם זה לבד יש מספיק ידע בישביל לטפל (יש כאלה גם שמטפלים בלי ללמוד...) בכל אופן אני לומדת ומרוצה מאד. לומדת אצל רותי וינטרוב. אם מעניין אותך עוד פרטים את יכולה לשאול כאן או באישי.
שלו'ם חי'ה, אשמח לקבל את הטלפון של רות וינטרוב(לא מצאתי בגוגל) לגבי לימודי NLP. את יכולה לשלוח לי בפרטי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> , תודה.דבר ראשון מוזר לי ואפילו נשמע הזוי ללמוד בכמה חודשים. יש לזה 3 שלבים ואני לומדת כל שלב בשנה! פעם בשבוע ולא כל יום אבל עדיין לימודים רציניים. יכול להיות שיש כאלה שלומדים את השלב הבסיסי והולכים להיות מטפלים כי גם לשלב הראשון לבד יש תעודה, אבל לא קבילה כמעט בשום מקום ולא נראה לי שעם זה לבד יש מספיק ידע בישביל לטפל (יש כאלה גם שמטפלים בלי ללמוד...) בכל אופן אני לומדת ומרוצה מאד. לומדת אצל רותי וינטרוב. אם מעניין אותך עוד פרטים את יכולה לשאול כאן או באישי.
תודה רבהאת יכולה למצוא פה מידע לגבי לימודי NLP
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: