לימודי תכנות מחשבים בסמינרים

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני גם בסיום לימודי תואר, ואני יכולה להגיד שלרוב החברות שלי היה פחות הכנסות ממלגות מההוצאות של התואר.
נשואות בדרך כלל זכאיות ליותר מלגות מרווקות.
קרן קמח - מי יודעת איך מגישים בקשה למלגה?
צריך לבדוק באתר שלהם מתי אפשר להגיש בקשה לשנה זו.
נכון להיום קרן קמח לא נותנת מילגות.
נותנים גם נותנים (למדעי המחשב)

שלמה ש

משתמש רשום
מבירורים שלי
כרגע יש איתם בעיות.
אלו שקיבלו ממשיכים לקבל (לפי התנאים) לחדשים לא.

ציטוט מהאתר שלהם
לכל הפונים:
בימים האחרונים התבשרנו כי החל משנת הלימודים תשפ"ב עמותת 'אלומה' תפעיל את פרוייקט הסיוע הכלכלי לחלוקת מילגות לסטודנטים חרדים מטעם המועצה להשכלה גבוהה.

לפיכך: סטודנטים חדשים ומתעניינים מתבקשים לעקוב אחרי הפרסומים של 'אלומה' ולפנות אך ורק אליהם.

סטודנטים שכבר קיבלו מאתנו מלגה בשנים קודמות וממשיכים ללמוד בתשפ"ב ימשיכו לקבל את המלגה מקרן קמח – ללא כל שינוי.

אנחנו בקרן קמ"ח נמשיך להוביל בע"ה פרוייקטים נוספים ומגוונים בתחום השתלבות החרדים בתעסוקה ולימודים.
נא עקבו אחרי הפרסומים שלנו באתר

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
כרגע יש איתם בעיות.
אלו שקיבלו ממשיכים לקבל (לפי התנאים) לחדשים לא.

ציטוט מהאתר שלהם
אין שום בעיות זו אותה מלגה רק שמישהו אחר מפעיל את מערך החלוקה אבל זה אותו כסף מאותה קופה (המדינה) ואותם תנאים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה