יש לכם רעיון ללימודי מקצוע לאברך שתאפשר עבודה בשעות הערב, עבודה לא קשה דהיינו לא דברים פיזיים מידי קשים, אשמח לרעיונות
האם זה לא עבודה קשה? האם צריך בשביל זה ידיים טובות ומוטוריקה עדינה?סופר סת''ם
כגון אם אתה יודע שחיטה אם לא תלמד זה עבודה שלא כול הזמן אבל זה בערך 500 ש"ח ל8 שעות גם זה תורני וגם כסףעבודות מזדמנות של מה?
לא לעבודות מסוג זה התכוונתי, זה טירחא גדולה צריך ליסוע הרבה וכו' ובפרט הדגשתי שאני מחפש משהו שמתאים לערבכגון אם אתה יודע שחיטה אם לא תלמד זה עבודה שלא כול הזמן אבל זה בערך 500 ש"ח ל8 שעות גם זה תורני וגם כסף
לא בכלל לאבאיזה אזור את גר במרכז יש הסעות וכן גם בירושלים ובצפון וזה הרבה כסף ואם אתה רוצה עוד הצעות דבר באישילא לעבודות מסוג זה התכוונתי, זה טירחא גדולה צריך ליסוע הרבה וכו' ובפרט הדגשתי שאני מחפש משהו שמתאים לערב
אין לי איך לדבר איתך באישילא בכלל לאבאיזה אזור את גר במרכז יש הסעות וכן גם בירושלים ובצפון וזה הרבה כסף ואם אתה רוצה עוד הצעות דבר באישי
0533720890אין לי איך לדבר איתך באישי
איך מתקבלים לשם?אפשר לעבוד באחד המכונים מכון אהבת שלום, עוז והדר, מכון המאור וכדומה זה בערך 40 שח לשעה יש כל מיני סוגי עבודות כגון לפסק ולפתוח ראשי תיבות בעוז והדר יש עובדות יותר מורכבות, באינצקלופדיה תלמודית יותר קשה להתקבל
מה אתם אומרים על חשמלאות?כדאי להתייעץ עם יועץ-תעסוקתי.
ל'מפתח' ישנו מימון מהמדינה, לייעוץ לציבור החרדי.
ישנם הרבה 'לימודים' ל'מקצעות' שונים, שאין בהם שום פרנסה.
ישנם 'מקצועות' שמטרתם לגרום ל'עובד' 'להשקיע' סכום גדול בתור 'רשיון' לעבוד ב'מקצוע' המדומה הזה.
לחשוב טוב
מהם היכולות שלך
והאם מדובר בפרנסה אמיתית ומקצוע אמיתי.
ישנם הרבה 'רמאויות' בתחום ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: