במבחר אני יודעת שיש מקצועות טיפולייםאיפה ניתן ללימוד תואר שני טיפולי באיזה מכללות
שעבודה סוציאלית זה תואר ראשוןללימודי עובדת סוציאלית צריך תואר ראשון או לימודי חינוך מיחד?
ואפשר לעשות את התואר הזה רק עם תעודת הוראה כוללת?שעבודה סוציאלית זה תואר ראשון
עבודה סוציאלית קלינית זה תואר שני
למיטב ידיעתי לימודי ההוראה לא מעלים ולא מורידים כלום בדרך לתואר בעבודה סוציאלית.ואפשר לעשות את התואר הזה רק עם תעודת הוראה כוללת?
או שאני צריכה הוראה לחינוך מיוחד?
למיטב ידיעתי מכללת בית וגן מכשירה מורים (או מורות) בלבד, אבל ייתכן שיש שינויים ואני לא מעודכנת.אהה, אוקי.
אני אנסה לברר את זה במכללות. תודה
ידוע לך אם במכללת בית וגן יש את התואר הזה? ואם כן אז כמה שנים הוא לוקח?
לפני כמה שנים פרסמו במכללת אשקלון וביררתי אז אצלם, הם כן נותנים הקלות למי שיש לה תואר ראשון בחינוך, ומסלול הלימודים מתקצר אם אני לא טועה במספר ימי הלימודים בשבוע אבל לא במספר השנים. כך זכור לי.למיטב ידיעתי לימודי ההוראה לא מעלים ולא מורידים כלום בדרך לתואר בעבודה סוציאלית.
לא משנה אם יש לך תעודת הוראה או לא, בשביל להיות עו"ס את מתחילה מהתחלה.
תואר בחינוך (לא לימודי הוראה) וכל תואר אקדמי בכל תחום מקנה אפשרות ללמוד במסלול לימודי הסבה לתואר בעבודה סוציאלית שהם קצת יותר קצרים מתואר מלא.למיטב ידיעתי לימודי ההוראה לא מעלים ולא מורידים כלום בדרך לתואר בעבודה סוציאלית.
לא משנה אם יש לך תעודת הוראה או לא, בשביל להיות עו"ס את מתחילה מהתחלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: