שלוש שנים עבודה סוציאלייש לך מידע על בנות שעברו את המסלול הזה?
בערך בכמה שנים מדובר?
לתואר שני רגיל בפסיכולוגיה, צריך המלצות מעבודה או התנדבות בתחום. (מפסיכולגים) . מניחה שגם בהסבה, לא?שלוש שנים עבודה סוציאלי
ארבע שנים פסיכולוגיה קלינית
נטו
(לעבודה סוציאלית צריך להגיע אחרי שנה עבודה בתחום עם הדרכה, לפסיכולוגיה צריך פסיכומטרי ובגרויות ומבחן מתאם)
בתואר השני יש אפשרות למסלול קליני ויש מסלולים אחרים- גריאטרי ועוד..ואגב, אין דבר כזה 'עובד סוציאלי קליני'. קליני הוא תואר ששמור לרופאים ולפסיכולוגים בלבד. עו"ס יכול להיות בעל תואר שני טיפולי
הבנתי שאין אפשרות לעבוד עם תואר ראשון בפסיכולוגיה, אז איך ייתכן שזה אחד מתנאי הקבלה? או שאני טועה?לתואר שני רגיל בפסיכולוגיה, צריך המלצות מעבודה או התנדבות בתחום. (מפסיכולגים) . מניחה שגם בהסבה, לא?
יש כזה תחום: פסיכולוג שיקומי\רפואי? מהם התחומים של התפקיד?בתואר השני יש אפשרות למסלול קליני ויש מסלולים אחרים- גריאטרי ועוד..
דיברתי על עו"ס ולא על פסיכולוגיה. גם בעו"ס תואר שני יש מסלולים. אני מתכווננת בע"ה לקליני אז לא התעמקתי מה אומרים התחומים האחרים.. בכ"א נראה לי שבמקומות הלימוד החרדים זה רק קליני (המבוקש יותר...)יש כזה תחום: פסיכולוג שיקומי\רפואי? מהם התחומים של התפקיד?
לא מדוייק.בתואר השני יש אפשרות למסלול קליני ויש מסלולים אחרים- גריאטרי ועוד..
למרות האמור לעיל... לא נפתחה@GRN אשמח לדעת האם התוכנית הסבה לעוס קלינית אכן נפתחה בסוף?
או שאתם מכירות מקום שמאפשר הסבה לעוס קלינית?
תודה מראש
אני בזמנו בררתי לעומק את כל הנושא כי רציתי גם ללמוד לתואר בפסיכולוגיה
היי מה המייל שלך מתעניינת גם בלימודיםאני בזמנו בררתי לעומק את כל הנושא כי רציתי גם ללמוד לתואר בפסיכולוגיה
מוזמנת לפנות במייל
emona64940 בגימיילהיי מה המייל שלך מתעניינת גם בלימודים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: