דרוש מידע לימודי חשבונאות ללא ספרים, הייתכן?

חני כהן :)

משתמש מקצוען
הגיוני שמלמדים את הקורס של חשבונאות ללא ספרים. אני לומדת יעוץ מס נרשמתי לקורס באחת המכללות ורק עכשיו אמרו לי שלא קיימים ספרים. איך אפשר ללמוד בזום ללא ספרים?? ועוד קורס כזה מורכב

אשמח ממש לשמוע ממי שמבין כי אני ממש מתלבטת האם לבטל את ההרשמה, לקנות ספר וללמוד בעצמי...

ד' אוהב אותך

משתמש רשום
אין היום בשוק ספרים מספיק טובים ומקצועיים
מכירה סמינרים שלומדים בלי ספרים, רק ממבחנים משנים קודמות וקצת הסברים במחברת
אבל אולי זום זה משהו אחר
בהצלחה!

ד' אוהב אותך

משתמש רשום
השאלה אם אפשר ללמוד בצורה כזאת. מעולם לא למדתי בלי ספרים זה נראה לי בלתי אפשרי....
ולמדתי גם לבד חלק מהקורסים רק עם הספר...
אני למדתי בלי ספר
המורה היתה מסבירה ואז היינו מתרגלות מתוך מבחנים קודמים מכל השנים
לפעמים היא גם היתה מכתיבה לנו הערות וכללים חשובים.
אני מכירה עוד כמה מקומות שזו הצורת למידה שלהם, אבל שוב - מדובר בסמינרים ולמידה עצמאית או דרך זום שונה לגמרי

משתמש מקצוען
למכללת בי די או יש 2 ספרים
אחד הסבר
ואחד מבחני התרגול ופתרון
אני בהלם. דיברתי איתם היום ואמרו שאין להם שום ספרים... למען האמת בגלל זה שאלתי, איך אפשר ללמוד בזום בלי ספרים? מוזר לי כי גם חברה שלי למדה אצלם והיו לה שני ספרים א' וב'

עד מתי

משתמש מקצוען
אני בהלם. דיברתי איתם היום ואמרו שאין להם שום ספרים... למען האמת בגלל זה שאלתי, איך אפשר ללמוד בזום בלי ספרים? מוזר לי כי גם חברה שלי למדה אצלם והיו לה שני ספרים א' וב'
כנראה לא הבינו אותך
אני לומדת עכשיו בקורס המקוון יש שתי ספרים אבל הם בתשלום נוסף של כ 500 ש"ח

משתמש מקצוען
כנראה לא הבינו אותך
אני לומדת עכשיו בקורס המקוון יש שתי ספרים אבל הם בתשלום נוסף של כ 500 ש"ח
הקורס מתחיל בינואר, לא? אני מדברת על לימודים של ייעוץ מס, לא של ראיית חשבון...
הקטע שסיכמתי עם היועץ לימודים על סכום כולל ספרים וכשהתקשרתי לשאול אמרו לי שזה ללא ספרים...לכן המידע הזה חשוב לי כי ניראה לי לא הגיוני ללמוד כזה קורס בע"פ - בזום ללא ספרים.
אני חושבת לבטל את הרישום...

עד מתי

משתמש מקצוען
הקורס מתחיל בינואר, לא? אני מדברת על לימודים של ייעוץ מס, לא של ראיית חשבון...
הקטע שסיכמתי עם היועץ לימודים על סכום כולל ספרים וכשהתקשרתי לשאול אמרו לי שזה ללא ספרים...לכן המידע הזה חשוב לי כי ניראה לי לא הגיוני ללמוד כזה קורס בע"פ - בזום ללא ספרים.
אני חושבת לבטל את הרישום...
אני בקורס הנוכחי, המבחן עוד חודש
והסכום לא כולל את הספרים

משתמש מקצוען
אני בקורס הנוכחי, המבחן עוד חודש
והסכום לא כולל את הספרים
אשמח לשמוע מה אחוזי ההצלחה במבחנים של הסטודנטים שם. התחלתי שיעור אחד ואני מתלבטת עד כמה זה יעיל ללמוד דרך זום מתוך כיתה בשיעור חי.

יעזור לי מאוד,
תודה מראש.

עד מתי

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע מה אחוזי ההצלחה במבחנים של הסטודנטים שם. התחלתי שיעור אחד ואני מתלבטת עד כמה זה יעיל ללמוד דרך זום מתוך כיתה בשיעור חי.

יעזור לי מאוד,
תודה מראש.
אין לי מושג לגבי אחוזי הצלחה, תשאלי אותם
אני לא הקשבתי לכל השיעורים אבל מה שכן היה ברור מאד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה