מכירה מישהי שאיכשהוא התקבלה ללימודים והתחילה ללמוד ואז גילו שהיא לא מחוסנתהאחיות כאן...
האם אתן ממליצות ללמוד את המקצוע למי שהוא מתאים לה והיא אוהבת את התחום הזה?
שואלת כי אני מאד רוצה וכבר נשלחו אלי טופסי רישום רק שהם מכריחים לקחת חיסון לקורונה ואני לא מוכנה בשום אופן. האם כדאי לעשות מאמץ למצוא פתרון יצירתי או לוותר על החלום להיות אחות?
אולי תחכי קצת...האחיות כאן...
שואלת כי אני מאד רוצה וכבר נשלחו אלי טופסי רישום רק שהם מכריחים לקחת חיסון לקורונה ואני לא מוכנה בשום אופן. האם כדאי לעשות מאמץ למצוא פתרון יצירתי או לוותר על החלום להיות אחות?
ממליצה.האחיות כאן...
אני מחוסנת בכל החיסונים חוץ מחיסון הקורונהממליצה.
אבל אם את לא מחוסנת בכלל לא בטוח שיכניסו אותך למחלקות וזה בעיה.
יש בנות שלכן עזבו את הלימודים...
או שפשוט תיקחי חיסון.
אני מתלבטת בין אחיות לעבודה סוציאליתהמשכורת של האחיות ממש לא גבוהה, אז אם את הולכת בשביל המשכורת תחפשי מקצוע אחר.
הלימודים אינטנסבים מאוד.
כיום השוק מוצף בחרדיות/דתיות כך שחייבים להתנדב לשבתות/חגים/ערבים וכו.
ברוב המחלקות זה בהחלט תפקיד סיעודי, גם ביולדות.
ברור שהולכים בשביל המשכורתאני מתלבטת בין אחיות לעבודה סוציאלית
הבנתי שבעו"ס השכר הרבה יותר נמוך מאחיות
האם זה נכון ?
(ברור שלא הולכים בשביל המשכורת , אבל היא גם שיקול ....)
אכן.אולי זאת סתם הטרלה מצידי.
מי שלא מחוסן זה מראה על חוסר אמון בממסד הרפואי וכנראה שיותר מתאים לו לעבוד ברפואה אלטרנטיבית.
אם אדם סיעודי צריך ניתוח עיניים, איפה יאשפזו אותו אח"כ?סתם שאלה, במחלקת עיניים או א.א.ג יש מקרים סיעודיים או ל''ע מקרי מוות ?
מחלקת עיניים או א.א.ג יש מקרים סיעודיים
כשתהיי אחות תצטרכי להזריק לאחרים ועכשיו את לא מוכנה לקחת?האם אתן ממליצות ללמוד את המקצוע למי שהוא מתאים לה והיא אוהבת את התחום הזה?
נראה לי שמי שלא מחוסן מתאים לו לעבוד בחברת טלפונים ולצנטק כל הזמןאולי זאת סתם הטרלה מצידי.
מי שלא מחוסן זה מראה על חוסר אמון בממסד הרפואי וכנראה שיותר מתאים לו לעבוד ברפואה אלטרנטיבית.
זו לא.אולי זאת סתם הטרלה מצידי.
כל אחד בוחר מה להכניס לגוף שלו ומה לא. אני חושבת שזו זכות בסיסית ביותר!האחיות כאן...
כשתהיי אחות תצטרכי להזריק לאחרים ועכשיו את לא מוכנה לקחת?
דווקא עיניים זה אולי תחום שהרבה לא מודעים,אם אדם סיעודי צריך ניתוח עיניים, איפה יאשפזו אותו אח"כ?
ו @שביעית סיפרה פה על אדם שנפטר במחלקת עיניים.
תיקון קל: הגמרא אומרת את זה...כי ידוע כמדומני הרב עובדיה יוסף זצוק''ל (תקנו אותי אם אני טועה) אמר שיש עורק קריטי וחשוב מאד שמחבר בין העין ללב..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: