כדאי לברר מתי גדו"י מסיימים את הסדרוכל המרבה לספר ביציאת מצרים הרי זה משובח
ואיזה טעם יש לאפיקומן שלא אוכלים אותו בלחץ על השניה של חצות...
כדאי לברר מתי גדו"י מסיימים את הסדרוכל המרבה לספר ביציאת מצרים הרי זה משובח
לא תמיד זה ממש כיף לעמוד ולהתקשקש ולהכין אוכל מלא שעות - כדי לאכול אותו בסוף בעצמך.
אפשר לומר שמרבית האנשים לא נהנים להכין לעצמם ארוחות מושקעות.. צריך ממש לאהוב להכין אוכל כהובי בשביל להכין אותו גם כשזה רק את עצמך והבעל....
דווקא בגלל שיש לך עבור מי להכין את האוכל - מישהו אחר שאוכל ממנו אפילו שזה הילדים ובני הבית שלא מבינים באוכל, אז את חושבת שלעמוד ולהכין אוכל זה רעיון נחמד.
לזו"צ הכנת האוכל כדי לאכול בסוף - זכור לי כחלק מרגיז....
להכין אוכל לבעל זה נקרא לעצמך??
בשבילי להכין אוכל מפנק ומושקע לבעל זה הכי כיף,
יותר מהילדים שלא מעריכים..
יש להם אתר?הום פלייס פרסמו השבוע שהם עושים משלוחים
ואיזה טעם יש להיות אצל מישהו כשאתה יודע שיש לך חלק (אולי) בהעברת המגיפה...וכל המרבה לספר ביציאת מצרים הרי זה משובח
לא חושבתיש להם אתר?
ניתן להזמין באתרבמודיעין עילית - מכירים חנות למכירת חד פעמי יפה לליל הסדר עם שירות משלוחים? עדיף עם קטלוג
השנה אל תבהלו אם תראו שהשעון מיהר,ותספרו בפיהוק שגמרתם בשלוש
ועוד משהו........
כתבתי לכם לפני כשבוע על הדאגה שלי להורים שהם לבד, אז הדאגה שלנו התחלפה, אבא שלי התגלה חיובי, חום גבוה וכו, עכשיו אנחנו צוחקים על הדאגה הקודמת איך הסתדרו לבד...... הלוואי שיוכלו לשבת לבד בסדר
אז נקודה למחשבה, תודו על מה שיש , כי תמיד זה הכי טוב שיכול להיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: