מה קשור חוסר השקעהזה מה שנקרא קליפ קורנה
בואנה הוא פשוט לקח קטעים מהקליפ הקודם שלו....
לעולם אני לא אבין כזו חוסר השקעה...
חחחבבקשה
וסליחה אם הייתי נשמעת מזלזל, להפך- אמרתי שמרדכי בן דוד אומר שיצא שיר, אז הוא יצא בזמן, ואצל יואלי דיקמן הפוך, אבל לא התכונתי לזלזל באף אחד, שניהם מצוינים!האמת, נראה לי הגיוני, כי כשמרדכי בן דוד אומר שהוא יוציא אלבום בבין הזמנים, הוא יצא בשבוע הראשון, כשאמור לצאת שיר בלג בעומר, הוא יצא בדיוק לפני שמתחילות המדורות, אבל כשיואלי דיקמן אומר שהאלבום יצא בסוכות, אז יוצא סינגל נוסף שבוע לפני שבועות, והוא מדבר על זה כל תכנית וחופר, עד שכולם מתוחים ומסתקרנים לשמוע, וברגע שהשיר יוצא אחרי בעיות עם הקליפ, ועריכה אחרונה, שיוצא לנו הנשמה, כולם רצים לשמוע, ומגלים שהשיר מאד יפה, אבל לא היה שווה להיות לחוצים שבועיים...
וככה שיר מגיע ביום אחד לכזו כמות צפיות, תעדכנו את בן דוד...
יש שם כמובן את החשיפה הראשונית לרילקס של פריד, ועוד הרבה דברים מצויינים כמידי שבוע, יואלי תמיד מפציץמי מתנדב להעלות כאן לטובת הציבור את לילה מנצח של השבוע כקובץ???
22.05.20 לילה מנצח עם יואלי דיקמן ויוסי אייזנטל - המפצח 4 - קול ברמה
kol-barama.co.il
מה בסוף המיזם הנבחר לחיזוק השלום בעמישראל?(כוונתי לתוכנית של מאסטר פליי, מי שמאזין...)יש שם כמובן את החשיפה הראשונית לרילקס של פריד, ועוד הרבה דברים מצויינים כמידי שבוע, יואלי תמיד מפציץ
דבר ראשון זה חסוםראיון עם איציק דדיה בכיכר השבת-מדהים........
ראיון עם איציק דדיה בכיכר השבת-מדהים........איציק דדיה יוצא לדרך חדשה בראיון • צפו
הזמר והיוצר איציק דדיה, שיצא לדרך חדשה בתקופה האחרונה, בראיון באולפן כיכר השבת, בו הוא מספר איך גילה שנדבק בקורונה, ועל התכניות החדשות שלו ביצירה (המבקר)www.kikar.co.il
נ"ל שהתבלבלת בין אשכול הסינגלים....דבר שני איך זה קשור ליואלי דיקמן?
דבר ראשון זה חסום
דבר שני איך זה קשור ליואלי דיקמן?
נכון , סליחה, ותודה.נ"ל שהתבלבלת בין אשכול הסינגלים....
איך כותבים להם בתגובות?עכשיו מה...
יש לנו משימה עבורכם!
צפו בסרטון ופעלו על פי ההוראות ברשתות החברתיות (טוויטר, פייסבוק, אינסטגרם) ותוכלו לזכות בחבילת פרסים שווה ומפנקת במיוחד! 🎁🎁🎁www.youtube.com
גם אני מצטרפת לשאלה...איך כותבים להם בתגובות?
איך כותבים להם בתגובות?
זה בפייסבוק או באינסטגרם ואולי גם בוואטסאפגם אני מצטרפת לשאלה...
אפשר לפנות בוואטסאפ בתכנית שלומה בסוף המיזם הנבחר לחיזוק השלום בעמישראל?(כוונתי לתוכנית של מאסטר פליי, מי שמאזין...)
ולמה כל הפינוקים בלכתחילה פונים דווקא אל קהל הגברים? שוביניזם מוצהר...
מי אמר נגיד שלא תזכה איזו אישה, ומה בדיוק היא תעשה עם חבילת בגוד לגברים...
(שלא יובן שלא כהוגן, אני אוהדת גדולה של יואלי, ודווקא לכן מפריע לי!!!)
קודם תעדכנו את מב"ד שכבר לא בוכים על דיסקים שמישהו יסביר לו שב-2020 נמצאים ביוטיוב
מי מתנדב להעלות כאן לטובת הציבור את לילה מנצח של השבוע כקובץ???
22.05.20 לילה מנצח עם יואלי דיקמן ויוסי אייזנטל - המפצח 4 - קול ברמה
kol-barama.co.il
לילה מנצחיש שם כמובן את החשיפה הראשונית לרילקס של פריד, ועוד הרבה דברים מצויינים כמידי שבוע, יואלי תמיד מפציץ
למעשה זה כן צודק.ועל כן יש באמת לבכות
אם משהו מנסה להשוות אין מב"ד ליואלי דיקמן
אדם עם נסיון 40 שנים
עשה מוזיקה הכי טובה
שאנשים נהנים מזה יום ביומו
מחכה שברגע האמת שהוא מוציא דיסק יקנו את זה בכסף מלא
כי דיסק טוב עולה מאות אלפי שקלים
אז אנשים רוצים
שהוא יוציא שיר דפוק בעריכה הכי דפוקה
עם כמה צילומים דפוקים
העיקר שיהיה בחינם ביוטיוב
(האמת שמרדכי כבר נכנע ובשנים האחרונות
הוציא שירים באיכות מאוד זולה ובעריכה זולה
של מוזיקאים צעירים ופחות מוכשרים
אולי מסיבה זו כי הוא ראה שאין טעם להשקיע)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: