https://www.prog.co.il/threads/לילה-מנצח-יואלי-דיקמן.421257/page-2#post-6231057
אפשר להעלות גם את זה שוב?
אפשר להעלות גם את זה שוב?
אולי תסביר לי למה לי הוא לא נותן להוסיף D?מה בדיוק הבעיה??
את לוחצת על הקישור ואז כמובן יופיע לך שזה חסום אז מוסיפה בסוף שורת הכתובת את האות D וזה נפתח שם את לוחצת רק על הורדה.
תרצי שאשלח לך ישירות מהגמבו מייל?
אם יש בעיה אחרת תגידי וננסה לעזור..
אולי תסביר לי למה לי הוא לא נותן להוסיף D?
אחרי MEאיפה אתה מנסה להוסיף D?
אחרי ME
הבנתי ב"ה.אתה צריך להוסיף את הD אחרי ה D3 למעלה איפה שרשום https וכול'
אפשר צילום מסך?
מזל טוב! [אני נפלתי בשבוע שעבר] לפי מה ששמעתי כל השלשה זוכים אך השאר לא. לא מידיעה, מזיכרון:השיר שלי "אין עוד מלבדיך" היה בעשריה, כרגע נשארו רק 3 שירים לגמר, הבנתי שגם העשריה זוכה במשהו מהרדיו, יש למישהו מידע על כך, או מייל או טלפון למי אני צריך לפנות???
כן כבר ראינו אותו (ניראה לי אז הוא הושק לראשונה ) בועידה על הבחירותאיזה אולפן מג-ניבבבבבבבבבב
מקול חי זכה 'ואילו'רגע היה גמר??
אז מי זכה?
תעלו שירים משם..
מקול חי זכה 'ואילו'
דפדפי אחורה תיראי העלו את זה.
לא כדאי יותר מידיי להתלהב יש סיכוי שתגלה בסוף שמדובר במקום מוסנח מאד עם מסך ירוק....איזה אולפן מג-ניבבבבבבבבבב
מה לעשות האיכות באמת לא משהוא משהואאין אקוסטיקה וזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: